Szerinted van rendben. Es nem,a Mi hazank egyaltalan nem rendelkezik jo programmal. Orban kamu ellenzeke,semmi tobb. Az Lmbtq erzekenyites kurva fontos egy gazdasagi recesszioban ulo orszagban,remekul elfedi a szart. Gazdasagi program? Ja,az semmi,siman a szeljobbot szallitja a fidesznek,es ennyi. De legalabb nem lesz pride.
Izrael mellett áll a Fidesz, illetve Trump,ami rendben van. Nem támogatja az lmbtq érzékenyitest egyikük sem. Nem akarnak háborút. Nem akarnak mindenkit beengedni az országba. És a Tisza? És az összes egyéb párt? Csipkerózsika vagy J? Keresztény vagy lmbtq? Háború vagy béke? Joga van eldönteni a szavazónak,hogy kinek mi a szimpatikus. A Mihazank szerinted nem rendelkezik olyan programokkal,ami jó?
Keves nagyobb gyoker ember van,mint a Hont. Az igazi fidesz szolga. De feltehetjuk a kerdest,mikent akad olyan felnott magykoru ember,aki a fidesz hazugsagait elhiszi,es nem zavarja,hogy mar regota nincs gazdasagi program valasztasok idejen,csak az hogy a "baloldal ezt tenne,ez veszelyes".
Vajon van értelme balosokkal és Tiszásokkal vitázni? Nincs Egyébként jobbosokkal sincs. Ugyanis két teljesen különböző irány... Csipkejózsika helyett inkább győzzön a jobb De ne a jobbik 😄😄😄 Urak. Az győz,akire többen szavaznak. Legyen a második legerősebb a Mihazank és az első hely majd eldől. Minek ezen rágódni. Majd jövőre valaki villant 2/3-ot, ha pedig esetleg a Tisza nyer, meglátjuk mit tesz. Matek. Trump tetszik a tiszának vagy Biden? Nyerjen az, aki jobb. Szoros a meccs, de az utolsó pillanatban dől el az eredmény. Minden pártnak sok sikert.
Hont András25p. · "Azt azért magyarázzátok el nekem, hogy hogyan van az, hogy valakiről minden kikerülő információt meghamisítanak. A rendőrök a családi balhéról készült jegyzőkönyvet, Rogán egymilliárdos AI-ja a barátnővel folytatott beszélgetések hangfelvételeit, a KEHI a túlárazott szerződésekről szóló jelentést, az EP- (vagy az EPP?)-adminisztráció pedig az aláírását. Ám ha ezt nem tudjátok elmagyarázni, akkor azt mondjátok meg, hogy miként akadhat olyan nagykorú, cselekvőképes ember, aki mindezt elhiszi. (És akkor a főhős még arról érdeklődik, hogy más milyen gyógyszereket szed)." . Facebook
Ez így nem igaz B. István büntetőügyében, és a következtetésed is téves. Az megfelel a valóságnak, hogy volt adminisztrációs hiba, de érdemi befolyással nincs az ügyre, mivel az ügyészség szerint „megjegyzendő azonban, hogy az ügy érdemét érintő bizonyítást az –
egyébként igen ritkán előforduló – adminisztratív hiba nem érinti, a
telefonbeszélgetésekről készült leiratok okirati bizonyítékként kerülnek
értékelésre.” Ez tehát annyit jelent, hogy a telefonbeszélgetésről okiratot készítettek, amit ugyanolyan bizonyító erővel vesznek figyelembe, mint a hallgatás hanganyagát, és az eljárás folytatódik, a "böri" nem ettől függ. Remélem, érthető voltam.
Az csak 133, és nem "érvénybe", hanem "hatályba" lépett (ez annyit jelent, hogy attól alkalmazható az egyébként érvényes jogszabály), de ezzel semmilyen jogszabályt nem sértettek. No persze, akik elmentek hajcsikázni és Kopár bort inni olyan "későn", azoknak meglepetés lehetett. Én egyébként voltam olyan üzleti tárgyaláson, amikor az üzleti partner kezünkbe nyomott egy 15 oldalas, angol nyelvű szerződésmódosítási javaslatot, hogy van rá negyed-óránk, és ha nem teszünk rá észrevételt, akkor vagy nincs szerződés, vagy a módosítással fogadjuk el. Megoldottuk! Megjegyzem, ellenzéki képviselőtől hallottam, és most, a topic előző hozzászólásai között is volt olyan, hogy nem kell mindent elolvasni, jóindulatúan meg kell bízni az előterjesztőben és meg kell szavazni, mint Karácsony Tarlós idején a pedofil bicskei igazgató kitüntetését. Persze, az ellenzék semmit nem szavaz meg az országgyűlésben akkor sem ha egy hónapja van az áttanulmányozásra, ami alatt ugyan bele sem néz, de a frakcióvezető diktátumára nyomja a nem gombot.
A szombathelyi Tisza sziget vezetője: . „A Demokratikus Koalícióból már évekkel ezelőtt kiléptem és
minden kapcsolatomat megszakítottam velük. Egyébként is csak néhány hónapig
voltam a párt tagja, a választási kampányt segítettem, de funkcióm akkor sem volt.
Azóta semmiféle politikai tevékenységet nem vállalok a DK-ban, gyakorlatilag
minden ilyen szálat elvágtam - közölte a korábbi politikai aktivitásával
kapcsolatos kérdéseinkre válaszolva Horváth Nándor Zsolt, aki ugyanakkor elárulta,
hogy egyrészt azért hisz a Tisza Pártban, mert az szerinte felülemelkedik a
politikai eszméken, így képes egy táborba hozni azokat, akik elégedetlen a
jelenlegi kormányzattal. De még ennél is fontosabb szerinte, hogy a jelek
szerint ez lesz az a párt, amely reális alternatívát nyújt a következő
parlamenti választásokon a Fidesszel szemben, mind országos, mind helyi
vonatkozásban.” :-D :-D :-D Összenő, ami összetartozik! Bizonyára az elítélt Czeglédy Csaba kampányát segíthette. :) . https://www.nyugat.hu/cikk/szombathelyen_mar_formalodik_a_tisza_part_helyi_de
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!