Attól hogy te nem érted vagy nem mered bevallani, hogy "Musk mit miért csinál", másnak még lehet világos, pénzért és hatalomért...de semmiképpen nem a német társadalom miatti aggódásból, sőt még az amerikaiak is csak annyiban számítanak, hogy mennyi pénzt hoznak.
Valóságértelmezésből jeles :). Nos, nemtom észrevetted-e, de jelenleg nem fenyegető veszély a fasizmus sehol. Amiről én írtam, és leelemeztem (a mai liberalizmus), az viszont jelentős veszély, főleg Nyugaton. Azon nem csodálkozom, hogy a mai hazai libsik nem fognak soha szembenézni magukkal, és értékelni a hülyeségeiket, de Nyugaton azért van valamiféle remény, hisz az Economist hajlandó volt ezt megtenni, és elhatárolódni a mai szélsőséges liberalizmustól. A hazai libsik mégcsak nem is értik a problémát. Mintahogy te se érted Musk mit miért csinál.
Ha a fasizmus lenne az uralkodó ideológia nyugaton akkor az orkok nem tudnàk késelni,lefejezni,gàzolni az őslakosokat. S ki tudja talàn az adók is alacsonyabb szinten lennének.
Musk nem nézett szembe semmivel, ő is elkezdett üzletelni a ruszkikkal, ezèrt nem zavarja a korunk legkartekonyabb ideológiája fasizmus. Magyar fasiszta soha nem tanul a korábbi tévedéseiből, szálasi sem értette meg addig azt, hogy nem lövünk embereket a Dunába, amíg fel nem kötötték. Hitler is kénytelen volt belátni, hogy ha liberális vezető lett volna, akkor nem kellett volna fejbelőnie magát. Putyin és az általa pénzelt magyar faszisták ugyanúgy fogják végezni mint az elődeik, hosszútávon minden emberellenes ideológiát a többség kidobja a kukába, utána ti meg futhattok
"hiszen ahogy kimutattam a liberalizmus vált a legintoleránsabb ideológiává, egyszerűen nem bírja elviselni ha valaki másként gondolkodik, és mindent megtesz hogy elhallgattassa, vagy betiltsa." Ember, te magadról és a fideszről írsz! Szuper troll vagy! "ahogy kimutattam" - Ez mindent visz, ezt idézni fogom :-))
"a legalapvetőbb összefüggéseket sem látják át" :-))) "A Dunning-Kruger-effektus azt írja le, hogy az emberek hogyan gondolják,
hogy sokkal hozzáértőbbek, alkalmasabbak és okosabbak, mint amilyenek
valójában."
Kezelhetetlen "libsi" fóbiád van Ha mindenki ilyen EGYSZERŰEN látná a világot mint te, nagy bajban lennénk... . Régebben a zsidók voltak a főbűnösök. Annak se lett jó vége
A REMÉNY hal örökké él! De!Ne bízz benne.Más ligába szerepelünk és a főligába visszamenőleges események nem szerepelnek a napirenden,pláne pénzosztás.Ha a Leváltás sikerül,akkor egy másik világ kezdődik,remélem tiszta lappal.Ami addig elúszik az vissza nem jön,nincs pardon,ez az Orbánék sara marad. BUÉK!!!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!