Nem látod vagy nem akarod látni, pedig van. Árvízhelyzettel, pontosabban a plusz víz Szerbia felé történő kiengedésével (megtartás helyett) is bevittek nekik egy elég nagy gyomrost, Font nem győzött magyarázkodni hülyének nézve sok embert. Azt már a környezetéből hallottam, hogy ideges is volt miatta.
"Ha rettegsz tőlük, keress egy olyan pártot, ami megoldja a problémákat, amit felvetnek" Amit felvetnek. Őszintén, már a problémafelvetés nem helyezi a "moslékkoalíció" főlé, ami szintén fideszes szóhasználat. Fenntartom, nem látom a különbséget a fidesz és a mihamo között.
jo jo , ebben igazad van hogy elbukjuk az 1,1 mrd eurot, de végig gondoltad h mi van ha megkapjuk? ebben az esetben mi lenne a sorsa ennek a pénznek? ugyanugy ellopná a felét a fidesz, ahogy eddig is, ez a pénz is csak a fideszt és a ner-t gazdagítaná! ugyhogy lehet h jobban járunk ha ez nem gazdagítja őket tovább!
Írtam, van miért kritizálni őket, ők sem tökéletesek, de jobbak, mint a Gyurcsány féle hatpárti moslék. És nem, nem rájuk fogok szavazni. Jelen állás szerint aki szeretné látni a Pedofidesz bukását, annak a Tiszára kell voksolnia, csak így lesz esély elzavarni őket.
Van igényed egy olyan pártra, amelyik megmondja, hogy mégha a törvényeket betartják is, másoknak hogy kell élni? Könyv ledarálás, szivárvány zászló leszedés lányos futással (az az ember mintha lett volna hivatásos katona, vagy rosszul emlékszem?), a XII. Kerületieknek tűrni kell a Turul-szobrot, különben is “drogost” választottak polgármesternek….számomra vállalhatatlan egy ilyen párt…mindegy, majd te rájuk szavazol.
Kíváncsiságból megnéztem, hogy mennyibe kerül most egy wellness 2+2 főre. Igen nagy része 80-100 ezer/éjszaka vagy még több. Nem tudom elképzelni, hogy a Szép kártyás kényszer felhasználókon kívül ki hajlandó ezért ennyit fizetni?!
Azért ne tegyük már egy lapra a hiteltelen Gyurcsány féle moslékellenzéket (amely 6 pártból csak a DK került volna be önállóan indulva) és az önállóan 5%-ot megugró Mi Hazánkat. Vannak témák, amikre ráugrottak, nélkülük a Schadl ügy se robbant volna ki. Lehet őket kritizálni, van miért, de többet tettek le az asztalra a megalakulásuk óta, mint a hatpárti Gyurcsány moslék. Ha rettegsz tőlük, akkor keress egy pártot, ami megoldja azokat a problémákat, amiket felvetnek. Ha valaki ezeket megoldja, akkor nem lesz létjogosultságuk, ergo nem lesz rá társadalmi igény.
A téma az volt, hogy 4 nap múlva Magyarország a Fidesz miatt el fog bukni VÉGLEG 1,1 milliárd eurót. A reakció részedről a szokásos terelés másra, nehogy az alap kérdéssel kelljen foglalkozni, arra kelljen reagálnod. Megint megfutamodsz a válaszadás elől sokadjára.
Hátha az ATV bemondta, akkor nem is 28500Ft a minimál nyugdíj és 12200Ft a családi pótlék. Jólét van amerre csak nézünk! :) igaziból csak azt nem értem, hogy wellness helyett miért nem dobjátok össze a költségvetési hiányt.
Ez most vicc? Nagyon demagóg ez a szöveg... Attól még hogy van mondjuk 1-2 millió ember (családdal együtt), akik jól élnek és megengedhetik maguknak a wellnesst és a dubaji csokit, attól még az átlag ott tart, hogy már a románok után is kapaszkodni kell, ha fogyasztásról van szó és a mélyszegénységben élők száma is legalább 1-2 millió (ki hogy száolja a mélyszegénységet).
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!