Sajnos ez nagyon is reális. 2023: -0,8% ("plusz nulla") 2024: 4%-ról álmodoztak, én 0-0,5% közé saccolnám, újabb plusz nulla. 2025: ha a nagyvilágban beüt a gebasz, akkor beüt kőkeményen a valóság itthon. Màrciusban Matolcsy megy, a fiúk már alig várják, hogy tekerjenek egyet a szándékos forintgyengítés kapcsolójàn, amit 2010 óta művelnek így meglopva jelentősen minden magyar embert.
A Rogán-művek valóban lemérte a hatást, mert a hétvégén futott egy 5 kérdéses közvéleménykutatás OB gyalázatos kijelentéséről, ill. annak hatásáról. Azért azt ne gondoljuk, hogy itt csak a fideszeseket kérdezték meg. Azaz ha ez a kutatás reprezentatív volt (és ennek eredményeként nem kell lemondania), akkor ez szégyenszemre a magyarok véleménye volt. Ha ez így volt, akkor akár az oroszokat is behívhatja OV ...
Simán lehet, hogy a közel 2 millió agyhalott annyira el van szeparálva már, és le van választva a már habosra mosott agyak miatt, hogy el sem érte az ingerküszöbüket, azért nincs már ebben az Orbán Balázs sztoriban több, azért nyilatkozgatnak ilyen nyugodtan a mai napon már a fideszes top politikusok. A Rogán művek lemérte, hogy stabil a 42%, ezt most megúszták. Kutya nehéz lesz abból a 2 milliós rétegből akárcsak további 200 ezret is leválasztani.
Akkor te is nézted MP-t a telexen :) Most nagyobb az esély, hogy sikerül leváltani orbánt és a nert, de bármennyire is fanyalognak sokan, baloldalról érkezett politikusnak esélye sem lett volna ennyi embert maga mellé állítani, és orbán és a ner leváltásához is csak jobbról érkező politikusnak van esélye. Persze, én sem vagyok annyira jobboldali, mint MP, de baloldali sem vagyok és évek óta mégis a balodalra szavaztam, pedig tudtam, esélyük sincs nyerni. Nem tudom, kitől jött az ötlet, hogy MP járja végig az országot, de az biztos, bevált.
A 2025-ös év még csúnyább lesz, mint az idei. Az EU, az amcsi és a kínai gazdaság még csak most kezd visszaesni, jövőre nem lesz szép világ. Nekünk meg semmi iparunk nincs, a mezőgazdaságot tönkretették, eljutottunk oda, hogy minden szinten erősen függünk mindentől és mindenkitől is (a nagy szuverenista békeharcos egyik nagy eredménye), így nálunk még rosszabb lesz a helyzet.
Én már az első negyedéves adatok óta azt írtam, hogy örüljünk, ha 0-ba kihozzuk és végére. Lehet a dilettáns kormánynak álmodoznia, de egyelőre a számok elég rosszul festenek továbbra is.
Nem sok ország mondhatná el magáról, hogy egymás utáni 2 évben "plusz nullával növekedett" a propaganda szerint, ami egy combos válság, csak takar a cukormáz.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!