Pedofidesz mikor tájékoztatja a kedves leendő utazóközönséget arról, hogy a Budapest-Belgrád vonal magyarországi szakaszán mekkora sebességgel mehetnek majd a vonatok? A pálya tudja a 160-at, ennyire építették, de azt hallani, amit Hadházy Ákos is írt hónapokkal ezelőtt, hogy 160 km/h helyett csak 80-100 km/h lehet a realitás a biztosítóberendezés miatt, miközben a szerb szakaszon 200 km/h-val mennek majd a vonatok. Közel 800 milliárdért lesz egy 80-100 km/h-s új, kétvágányú pálya?
Orbánnak hazaárulónak kell lennie, hogy tudjon kereskedni az orosz gázzal és olajjal, de egyben hazafinak is kellene látszania a hasznos idiótái előtt. Putyin egyre nagyobb szivességeket kér orbántól,aminek az a következménye, hogy a hasznos idiótánák is kezd leesni a tantusz, hogy az istenük hazaáruló.
Ez így igaz, Karácsonynak volt annyi népszerűsége, hogy még a Tisza se tudta volna annyira lecsökkenteni a támogatottságát, hogy ne Vitézy-Fidesz nyerjen. Kezdettől benne volt a lehetőség, hogy Vitézy mellé áll a Fidesz, sőt egyesek szerint eleve így építetteék fel Alexandra kampányát, hogy ő nem egy reaáális alternatíva, hanem csak egy Karácsony imázs romboló legyen és ha eljön az idő, kiveszik a képletből.
Ez az ember egyre mélyebbre ássa magát. Lehet, hogy csak hazaáruló, de félhülye is egyben?: Telex: ’56-ból mi azt tanultuk, hogy a hasonló konfliktusokat diplomáciai úton kell lezárni? Orbán: Nem, nem, nem. Ez a félreértés. ’56 üzenete az a magyar szuverenitásért folytatott küzdelem. Telex: De pont ezt teszik az ukránok. Orbán: Igen, és ez az ő döntésük, ez az ő háborújuk. Telex: Azt mondta, hogy mi ilyet nem csinálnánk. Orbán: Nem, természetesen Ukrajnában nem csinálnánk, Magyarországon csinálnánk.
Ha nem képes kikeverni magában egy valamennyire is konzisztens magyarázatot a viselkedésére, akkor inkább el kellene zárkózni minden további megnyilvánulástól ebben az ügyben, mert csak újra és újra belazavarodik a magyarázatokba. Na de én adjak neki tanácsot?:)
Hogy ki lenne a fõpolgármester ha a tisza indított volna, de nem indított, valszeg azért nem mert úgy látták, hogy nincs esêlyük. én azért megkockázatom, talán akkor is a geri nyert volna, a tisza nem mindenható.
Nem vagyok pesti, csak kívülállóként mondom, azért Karácsony Gergely is jobban meggondolhatta volna, hogy milyen szavakat használ a mai telexes interjúban. Fogalmunk sincs, hogy ki lenne a polgáármester, ha a tiszások indítottak valakit. Egy biztos, Karácsony Gegely nem lenne, és azt sem kell elfelejteni, hogy paraszthajszállal nyert. Nem tudom, mire megy ki ez a taktika Karácsony részéről.
Saját magad vagy nevetséges, ugyanis eddig szói sem volt róla, hogy kire és hogyan szavazok. Ebböl is látszik, hogy valami érthetetlen és értelmetlen, görcsös feltételezéshalmazba kezdesz, amikor a tiszát bírálom. Minden, mait eddig írtam a június 6-i v´lasztásokkal, ´s a tiszával kapcoslatban, maximálisan fenntartom.
Az én érvelésem nem álságos, hanem tényszerű. A tied alapul feltételezéseken, és pörögsz értelmezhetetlen hülyeségeken. Komolyan, a Tisza hozzászólól vehemenciájával van bajod? Ez dönt nálad abban, hogy szavazol -e valamire vagy nem? Nevetséges.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!