Tudsz értelmezni? Az nem a Magyar Köztársaság! Ha nem engedi törölni a fércbuk, mert előbb volt bejegyeve mint a tiltás! Aztán tudod e kik vezetik azt a Magyarországot, vagy csak tetszik neked, hogy megmondják mit kellene tenni annak a Magyarországnak? Olvastam, hogy mennyire tetszik nektek az ilyen fajta megoldás! Sőt örömködtök, hogy vissza lehet élni Magyarország nevével! Kiknek dolgoztok ronaldok? Annak a Magyarországnak, amelyik New York államban van megnevezve? "Bankszámla, részvények"! A Társasgtól? Mert neked is az tetszik, ha Magyarországot ezzel is szapulhatod?
Nocsak, nocsak! Hát mégis van itt sok hazugság? Mit gondolsz a hazugságról, amit tegnap mondtam, hogy itt annyi hazugság van!? Vannak akik a nemzet egységét akarják hazugsággal értelmezni? Na ezért tart itt ez a portfolios fiúk homokozója! Nekik bármit lehet hazudni, hogy ne ismételjem magam!
Nyilván akkor is volt, akit akkor zavart, de nem volt ennyire előtérben. Azért egy köztársasági elnöki poszt a legfőbb magyar közjogi méltóság, amelynek a nemzet egységét kellene kifejeznie. Ehhez képest kiderült, hogy ez a csávó minden megszólalása hazugság.
Magyarország az USA-ban New York államban bejegyzett cég, a tőzsdén is szerepel. A Magyar Köztársaság 2004-ben lett vállalat. A TÁRSASÁG MEGFELELŐ NÉV: MAGYAR KÖZTÁRSASÁG
CENTRAL INDEX KEY: 0000889414 STANDARD IPARI OSZTÁLY: KERESKEDELMI BANKOK, NEC [6029]
FISKÁLIS ÉV VÉGE: 1231 ÜZLETI CÍM:
STREET 1: 10 ROCKEFELLER PLAZA SUITE 1100
CITY: NEW YORK
így van... kutyát se érdekli egy fülkés csicska testületbe kiket nevezett ki izé...azok is csak egy 'aláíró bólogató csapat' a sok közül... (?)szvsz most viszont egy itt-ott még 'köztársaságnak' nevezett izé - elnöki székébe 'emelték' fel, ahol állítólag a 'nemzet egységét' kellenne képviselni... ami az ilyen 'történetekkel' csak egy vicc kategória lehet...? szvsz
Akkora erdektelenseg volt jellemzo az elmult evekre es most hirtelen zudul minden a nyakunkba. Ha jol belegondolunk a kegyelmi ugy kirobbanasa ota minden felgyorsult es barmennyire is vagyok szekeptikus, lehet, megis megkezdodik a valtozas vegre es talan egyszer Orbanig is eljutunk a nagyon kozeli jovoben. Nem varok csodat, csak rmenykedni kezdtem, sikerul ledonteni a tronjarol Orbant. (Amugy a kert jo otlet, en is ezt fogom tenni majd, csak ne lenne annyi kullancs. )
Kapaszkodj meg, most sem az apja múltja érdekel bárkit is, hanem az, hogy mit hadovál össze, amit tényszerűen cáfolni lehet 2 perc alatt. A hitelessége volt a tét, amit már elbukott.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!