Közben már 6éves kortól sepregethetnének a roma gyerekek,az mekkora GDP lenne!Közben akár 50-60 ezret is kereshetsz a Boschban ,mire kiveszed a fizut akár 45 is maradhat belőle!
Ez a Hungary egy álomsziget!
Most olvastam, hogy a kancsal lesz a jegybankelnök... :( Ezzel Viktor és a Fidesz tényleg beírná magát a magyar történeleme... Nem a dicsőséges lapokra...
Még vagy 5 Közgépet csinálni,3 Vegyépszert,meg legalább még vagy 4 millió romát szaporítani,végül minden gyilkost elengedni,akkor mennyi pénzt lehetne spórolni!?
Azért ahhoz is kellett kurázsi,hogy ezt egy élő adásban vállalja.
Jobb körökben nem gond,ha az ember téved és ezt be is ismeri. De a fideszben...
Törölt felhasználó2012. 11. 14. 07:41
azon csodálkozom, hogy itt fórumozók tömegei hiszik, hogy megoldható a mostani világméretű probléma, és persze mszp -ben látnak megoldást, illetve orbánban biztos , hogy nem megoldás.....írja le ide a sok okos, hogy mit kellene tenni???
Nem csak azt.Ha visszaolvasod, tettem fel néhány egyértelmű kérdést ,amire csak személyeskedő idióta beírások jöttek,ahelyett,hogy érdemi választ próbálnátok adni.Ami a "kulákszármazék"-ot illeti a "magunkfajtá"-ra -a rendszer kárvallotjaira- nem volt jellemző,hogy kisz tagkönyveket egyáltalán kaptak,nemhogy őriztek,az a magukfajta mszmp,később szdsz-é váló kollaboránsok jellemzője volt.
már csak ávósozni meg mszmpézni tud a vergődő kulák származék :)
a kisz tagkönyved még ne dobd el ,
hátha megment egyszer még vmikor :)
viktorod is őrzi a biblia meg a "freikampf" alatt ... ( jól olvasod , nem mein" -t írtam :)
Az MNYP-nél van tőke és pontosan számszerűsíthető a növekmény. Az állami mögött nincs valódi tőke, valaki a hasára üt és mond egy szorzót hogy mennyi a növekményed.
Ha nyugdíjba mész nem a befizetett járulékod alapján számítják, hanem különböző szorzókkal. A szorzók a növekmények.
"A manyup tagok növekményét áttették a manyupokba és az szerinted az ő tulajdonukká vált.
A nem manyuposok ugyanakkora növekményével pedig mi lett szerinted, az ő tulajdonuk hová lett téve?"
Szerinted mi az eltérés a felosztó-kirovó és a tőkefedezeti rendszer között ?
A tőkefedezeti rendszerben értelmezhető a növekmény a FEKI rendszerben különböző számításokkal, szorzókkal oldják meg.
szerinted mitől emelkednek most a nyugdíjasok nyugdíjai ?
Az nem növekmény ?
Hát nekem Pokorniról csak az jut eszembe mikor a TV-ben könnyek között mondta, hogy nem tudott apja komcsi múltjáról.
Kérdem én - akkor hol a faxban éltél eddig?
Aha. Tehát mindenkiét egyformán növelték, mindenki ugyanannyit fizetett.
A manyup tagok növekményét áttették a manyupokba és az szerinted az ő tulajdonukká vált.
A nem manyuposok ugyanakkora növekményével pedig mi lett szerinted, az ő tulajdonuk hová lett téve?
Persze,Pokorni a legértelmesebb.
Tanár volt,igaz csak elitgimiben,ha mondjuk a 8 kerben tanitana,még értelmesebb lenne,szélesebb látókörrel.
Vagy a Borsodi cigókat tanitani,parlamenti alukálás helyett,az is helyretenné a képviselő urakat....1 hét után nem lenne velük gond.:)
Neked is ríhatnád van mi?Nekem még hányingerem is van tőlük,enyhe hasmenéssel .
Törölt felhasználó2012. 11. 13. 20:33
mindig elszomorodom, hogy egy gazdasági portál olvasó között mennyi totál agymosott és/vagy tudatlan van... és írta valaki, hogy ha a tényekkel a vitázás nem megy, akkor marad nekik a komcsizás meg libsizés, mert az mindent megold, és aki ezeket szajkózza, csak annak lehet igaza, és a matócsi meg a vezír is megmondta...
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!