Bolond Fidesz komcsi szöveg.
"volt SZDSZ,mai Jobbik ,bukott Gyurcsány rajongók/" --> nem nyert
Vesztenivalója a Fidesz-ÁlKeresztényeknek van, lévén ők vannak hatalmon.
Nem kell pánikolni, 2014 után is lesz élet, csak kicsit normálisabban.
Ha jobban belegondolunk 1956 óta nem hagyta el ennyi ember az országot. Akkor is a hatalomnak köszönhetően. Ez az eszme tetszik a Fidesznek, és tudat alatt sikerül jó pár embert elüldöznie.
Akik mennek, valószínű nem az ő szavazóik, ezért nem bánják nagyon. Kapóra jön nekik a választási regisztráció, ezzel gátolva szavazataik leadását, ugyanis a kinnélők közül valószínű nem sokan fognak 2x hazajönni szavazni.
Cserébe kapnak kettős állampolgárokat, akik majd rájuk adják a voksukat...
Öreg ! Te vagy besz@rva, mert tudod ,hogy akkor pofont kaptok 14-ben,hogy a fal adja a másikat.A hozzád hasonló itt fröcsögők /volt SZDSZ,mai Jobbik ,bukott Gyurcsány rajongók/ csak az az idióta megmondóembereik süket "érveit" nyomják.
Ahogy egyre inkább bukásra állnak, annál inkább fokozódni fog az agybaj a Fidesz részéről. Foggal-körömmel tartják egybe a megmaradt birkákat, szerencsére egyre kevesebben vannak. Lassan eljutnak a hazugságmentes hírek lejjebb lévő rétegekhez is, akik nem annyira olvassák a netet pl.. Nem véletlen, hogy a választási kampányban megtiltják az interneten és a Fidesz maffia által nem befolyásolt helyeken az információ áramlást. Nagyon be vannak sz@rva:) Ez jó, ahogy írtam korábban, szerintem nem érik meg a 2014-et, előbb el lesznek kergetve, teljesen jogosan. Aztán jöhet a számonkérés, és a megérdemelt börtön.
A saját buktádat ne általánosítsd. Én kaptam vissza reál hozamot. Állam milyen hozamot fizet a magánnyugdíj pénztár után? Pedig lassan 2 éve ott parkol mindannyiunk pénze. Mi célja volt az államosításnak? Egyetlenegy: lehető leghatékonyabban lenyúlni azt a pénzt, minél inkább eltüntetni. Ennek ugyan mi értelme volt? Beépül a Felcsúti focipálya belőle, annyi...
Nem értelek benneteket FICISZ imádókat!
Nem bánnám ,ha mindenki aki úgy érzi nem tud Viktorék nélkül élni ,leírná ,hogy mi az oka!
Lánya jegyző,polgármester a fia,államtitkár a veje stb.
Talán akkor mi is megértjük ezt a nagy vivátozást.
Én csak azt látom az ismerőseim között ,hogy még 18 éve enni nem volt mit ,most 30 millás autókkal száguldozik ,évi 50 milliós vissza nem térítendő hitelekkel!Tudom róla ,hogy FICISZ-es!
Hány ezer lehet ilyen még?
Azt látom ,hogy ti már így fogtok meghalni,azért csak sietősen!
NO COMMENT - "Magyarországon nincsenek megszorítások, nem voltak, és nem is lesznek, a kabinetnek csak akciótervei, átszervezései vannak, a terheket pedig kifejezetten a nagy cégekre és a bankokra helyezik, nem pedig az emberekre - tette hozzá a kormányfő."
Amit leírtál,részben eltudom fogadni.
Végre van egy olyan kormány, amely törvényes rendet szeretne,és a putrit próbálja fölszámolni.Ehhez végrehajtható törvények kellenek.Ennek viszont nagy az ellenzéke.Az elmúlt 8 évben hozzászoktunk a zavaroshoz, volt hozzá kormány támogatás.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!