Nincs mit csodálkozni ha esünk. Sokan használják szerintem ezt a részvényt adóoptimalizálásra ilyenkor. Nem várható, hogy emelkedni fog, így nyugodt szívvel eladja és másik részvényen elért nyeresége után nem kell adót fizetni. Ez várható a következő napokban.
Önök kérték különkiadása...Andika kérte, Lölő teljesítette....jól járt, olcsó volt, ha Lölőn múlik, akoor ACDC-t hívta volna, az drágább lett volna (pláne ha engedik beállni léggitározni)
Ha idén valami csoda folytán felugrana 230-ra, akkor adj el mindent szerintem. Sajnos nem várható itt nagy csoda, akkor sem ha a Fidesz 9/10-del nyer, sőt szerintem akkor meg sem áll 100-ig 😁😁😁😁😁
Nagy a csend itt ma reggel. Pedig ma lesz a papaya által beharangozott két hét utolsó napja. Musk felvásárolja az opust, illetve megvesszük a fél gigabankot, valamint miénk lesz az északi áramlat 2 gázvezeték és paks 3 teljes egészében. Érdeklődve várom melyik jön be. Belefáradtam ebbe a részvénybe. Idén nyáron már el akartam engedni, de többen biztattak, hogy jön a tigáz meg a titász és biztos elindulunk felfelé. Hát azóta estünk még 30 forintot. Amikor elszakad a cérna ezt az 50k darabot egyben fogom kivágni azt vissza sem nézek többet.
Hasonló, nekem MOL megvan, de a tavaly vett OTP nyerője kellett, hogy pluszban maradjak, azt el is adtam még 08.18-án, abból bővítettem 4IG-et 08.25.-én. Ez volt az elmúlt időszakom két legjobb mozzanata. USA-ban megszívtam spce, ghsi-vel de azokat nagy bukóban dobtan, és CCIV majd luciddá nevezve visszaadta. Mondjuk ott az utóbbi pár hét az ómlás volt durván. MARA, NIO-ban ragadok, a többi még pluszos. Coinokról meg nem beszélünk :-) óriás esés, de ot stakelek, ami meg termel, szóval nem elsődleges az árfolyam. . Opus-szal nem tudok dűlőre jutni, nézve az elemzést (bár wadda zsenialitása szerint nem tudom mi a bevétel és a nyereség közt a különbség :-)) és ami abban van és ahol az árfolyam tart az nem ok. Sajnos ezen a szinten nekem is fáj már nagyon az esés 320 körüli átlaggal, de én itt nem tudom ezt elengedni.
NEW OPUS GLOBAL