Másrészről meg nem értem, miért velem kötözködsz. Én hitegetek itt mindenkit? Ráadásul pont te, aki mindenkinél nyersebben szokott beszólni itt a topizóknak. . Csak hogy tisztán láss. Írták itt egy időben, hogy "kíp jor sersz", rakéta, TA van, stb." Picit kilőtt 270-ig, de épp csak addig, hogy pár felbeszélő ki tudjon szállni. Senki nem hitte el, mindenki leszólt. A klónokkal még az óvodás jelentgetés is ment. Nem érdekelt, mert igazam lett. Te meg higyj, amiben akarsz, vagy csak simán hagyd palira venni magad. Te tudod. . Szabályzat: Minden tuti tipp csak vélemény...
És az árfolyam feljebb van, mint akkor volt? Mert szerintem itt mindenkit EZ érdekel. Osztalék nincs, és hiába tesznek ide bármit, nem tud tartósan emelkedni az árfolyam. A pénzünk értékét pedig EZ adja meg. Vagy te ezt máshogy látod? Meghallgatlak. Ennyit a kötözködésről...
Mondjuk pont egy évvel ezelőtt amikor itt írta december elején, hogy alá van írva már a tigáz és azt december 23.-án be is jelentették. Mit kötözködsz mindenkivel!? Inkább figyelnél mint, ahogy papaya írta. Autópálya koncesszió bejelentésének jönnie kellene még ebben az évben.
Milyen coinokba? A jugo1-et nézed? Olyan vérengzés volt BTC-ETH miatt főleg az altokba, hogy többet esett a legtöbb mint az opus az elmúlt 4 évben… Egy hónap alatt. Persze lehet velük keresni de ez a 0-24 bika ez elég meredek…
Hogy ki jár ide kötekedni, azt jobb, ha nem feszegetjük....És azt sem, hogy olyant kérdezel, amire Te és Mindenki tudja a választ. Egy dolgos hét után meg mindenkinek megjár egy pohár jó bor, vagy sör, és a pihenés. Jó éjszakát!
Kedves Papaya! Ha még itt vagy, üzenem, tőlem nem kell félned. Nyugodtan írd meg a véleményedet. De arra is kérlek, ha nem jön be, vállald be azt is. Tudod, rendes embertől ez a megszokott. Láttunk itt már ígérni fűt-fát mindenkitől... Köszi.
Pihenj, igyál vmit, csak megkérdeztem Tőled, mert Te védted meg. Ennyi. Ha nem tetszik, hogy választ kapsz az írásodra, akkor miért írsz? Inkább igyál vagy pihenj. De egyébként továbbra is áll a kérdés. Tudsz is rá válaszolni, vagy csak kötekedni jársz ide? Szóval várom a válaszod. Megtisztelnél vele.
Rajtam és papayán kéred számon az emelkedést? Szegény, már csak annyit mer beírni, hogy figyeljünk, mert egyesek számon kérik tőle, amit ők vártak. Pihenj, igyál egyet. Nem lesz jobb, ha állandóan hergeled magadat, úgysem tudsz változtatni a tényeken.
Ha viszont jött volna vmi "nagyvad", akkor meg azt harsogná mindenki: Papaya megmondta! Papaya megmondta! Hagyjuk is a mellébeszélést. :) Most őszintén, akármilyen nagyvad jött eddig, tudott tartósan emelkedni Opus? Az is elég, ha csak a legutóbbi ogy. választásig nézed vissza. Szóval tudsz mondani ilyent?
NEW OPUS GLOBAL