Szasztok! Tegnap kaptam levelet az Opus-tól!!!! Ahogy nyitogatom gondolkodtam vajon mit küldhetnek?! Tájékoztatást esetleg az új osztalékfizetési politikáról? Tájékoztatás az új akvizíciókról? Vagy csak esetleg kárpótlási felajánlás az ótvaros árfolyam miatt? Á dehogy! Kikapcsolási értesítő! Baszkikám. Előző nap megküldték a gáz csekket amit még aznap befizettünk!!!!! És másnap jön a kikapcsolási értesítő! Szép karácsonyunk lesz! Remélem Főni saját maga jön ki lekapcsolni a gázt! Leülök vele egy kávéra!
Elképesztő, hogy akármilyen is a hangulat a tőzsdéken, az OPUS csak esik, csak esik... :( Tudom, hogy nem érdemes technikailag vizsgálni a papírt, de van esetleg a kerek számokon (200, 150, 100 és 00) kívül valamilyen ellenállás-szerű, ami elvileg megfoghatná vagy visszafordíthatná?
Ennek az együgyünek a gondolkodás hatalmas kihívást jelentene. Mindenki tudja hogy Vikinek Simicska után kellett egy másik stróman, olyan akiben vakon megbízik akit régóta ismer és egy önálló gondolata sincs, pont kapóra jött ez a debil akivel még annak idején meccset nézve együtt köpködték a szotyihéjat a felcsúti libalegelő melett.
NEW OPUS GLOBAL