1378

Regisztráció: 2017-10-22 00:01:11

Hozzászólások száma: 2 980

Utolsó hozzászólás: 2024-03-02 17:32


Tapasztalat: 2
Aktivitás: 4
Népszerűség: 4

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-04-06 07:30-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
finomabban

utolsó 20 hozzászólás

NEW OPUS GLOBAL ma, 17:25
A kérdés, hogy Opus mennyire érintett benne.
NEW OPUS GLOBAL ma, 17:22
A montenegrói szállóval kapcsolatban meg az derült ki, hogy elsősorban kelet-európai, orosz-ukrán turisták használhatták és a háború miatt elmaradtak vagyis nem volt értelme felújítani. Plusz kérdéses akkor mennyire volt nyereséges most.
NEW OPUS GLOBAL ma, 17:18
Ez a cementgyár annyiban érintheti az Opust, hogy az MM az építkezései közben saját boszniai cementet használhat.  Hogy ennek a haszna hol fog lecsapódni, az kérdéses, szerintem nem itt.
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 13:56
Vagyis továbbra sem ellenőrizhető az állítás. Pont.
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 13:51

Szokásos komcsi taktika, csak már senki nem veszi be. Mi nevezzük ki, mi tartjuk 20 évig pozícióban, majd a másik oldal feljelenti, azt még megússza, de másodjára elmeszelik és börtönben ül a homoszexuális pedofil igazgató. Kenjük rá a másik oldalra. Nagyon erőlködtök, de szánalmasak és röhejesek vagytok és ezt az emberek többsége látja.
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 13:42
Ez gyenge válasz. A gugli szerint Hitler él és a mesterséges intelligencia szerint néger nácik meneteltek a második világháborúban. Írd a címet és leellenőrizhető.
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 13:19
Amíg az ellenzék rosszabb mint a fidesz, addig nem lesz változás. Fel kell fogni. Nem nehéz feladat szerintem.
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 13:10
Ez pillanatok alatt leellenőrizhető. Add meg az ingatlan címét és bárki 10 perc alatt leellenőrzi igaz-e a történet. Belépsz az ügyfélkapudon és a földhivatalnál lekérheted az ingatlan teljes tulajdoni lapjának másolatát.  Ráadásul évi 3x ingyen kérdezhetsz le, vagyis fizetni sem kell érte. Vagyis ha történet igaz, pár perc alatt megvan a tulajdoni lap másolatod és minden bizonyítható. Vagyis ez a történet akkor már régen az újságok címlapján lenne szerintem.
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 12:57
Imádlak titeket olvasni. Ennyi elvakult marhaságot nem sok helyen talál az ember. Nem tűnik fel nektek, hogy mikor indult ez a topic? Ha jól látom 12 éve. És még mindig ugyanazt írjátok és nem értitek, hogy hogyan lehet, hogy még mindig a fidesz kormányoz? Az első beírások közt olyanok voltak, hogy 6 év múlva már senki nem fog emlékezni rájuk stb stb és 12 év alatt nem esett le nektek, hogy addig nem lesz leváltva a Fidesz amíg az ellenzék rosszabb nála. Nehéz lehet nektek.
NEW OPUS GLOBAL péntek, 08:53

Hát nagyon fiatal lehetsz édes fiam!
Mondok neked egy példát (sokat tudnék), hogyan gazdagodtak rendszerváltáskor a komcsik és ezek azóta is a baloldal hátsó udvarát alkotják. Az utolsó KISZ kb első titkár (neve Nagy Imre) 1 azaz egy forintért vette meg a Caola gyárat, azzal a dumával, hogy a cégnek tartozásai vannak (minden cégnek vannak tartozásai) és azt Ő átvállalta. Egy egész gyárat 1 forintért! Első lépésként mint "okos" gazdasági szakember a caola által gyártott termékek nagy részének recepturáját eladta egy nyugati cégnek, majd  mint szociálisan érzékeny kommunista vezető összehívott egy munkásgyűlést és minden második embert kirúgott. Bejelentette, hogy az ott dolgozóknak akik maradnak ugyanannyi fizuért dupla munka vagy mehetnek ők is a levesbe. Ezek a munkavállalók Kajászóról, Válról, Felcsútról stb. kerültek ki, vagyis a munkavállalókat már akkor fejér megyéből hozták fel, külön caola busz volt ami szállította őket hajnalban a gyárba, majd utána este vissza a faluba. Válon sok ismerősünk van első kézből származnak az információk. 
Ezt követően egy év múlva a caola gyár egyik részén lévő raktársort ledózeroltatta, majd eladta azt a részt  osztrákoknak, a Pátria nyomda van most rajta 600 millió forintért.
Vagyis 1 forintért egy gyár, + 600 milla a telek a egy részéért így mentek akkoriban a dolgok.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2024. 02. 15. 08:44
Hát akár igaz is lehetne. Mivel azonban az amerikai népszavában jelent meg a cikk, ahol minden második nap egy bődületeset hazudnak még józan baloldali ember sem hisz már nekik. Ha az igazságot keressük, akkor meg az a gond, hogy az illető sosem volt pedofil, sosem nyúlt egyetlen gyerekhez sem, nem is ezért ítélték el.
ORBÁN VÉGJÁTÉKA 2024. 02. 11. 12:37
Erre a Filemonra azért írok egy megjegyzést, mert ezen az ipsén azért lehet röhögni. Megigényelte az eu-s támogatást a lombkorona sétányhoz, azt mire megítélték neki elkezdett tötymörögni.  A lényeg az ugyanis, hogy volt egy kismértékű önrész, az eu támogatást meg utánfinanszírozásként ítélték meg neki, vagyis építse meg, azt utána az állam kifizeti. Ez húzta-vonta az időt, majd nagy nehezen megcsinálta, mert közeledett a határidő, de közben kivágatta a mellette lévő vágásérett erdőt. A h.lye azt hitte, semmi baj, úgysem mennek ki megnézni a beruházást, nem nagy pénz, kifizetik. Pechjére kimentek, azt azt mondták neki, bocs de nincs meg a lombkorona, tehát nem kapod meg az eu-s pénzt. Teljesen egyértelmű, hogy csalni akart, de volt akkora birka, hogy még azt is elb.szta. :)) Így most van egy saját pénzből épített játszótere a mezőn.
ORBÁN VÉGJÁTÉKA 2024. 02. 11. 11:58
A köztársasági elnöki kegyelmek nem publikusak. Viszont amellett, hogy elnöki kegyelmet kértek, beadtak egy felülvizsgálati kérelmet a kúriához. A kúriánál sorra került az ügy, megindították a folyamatot, majd döntés nélkül az ügyet lezárták. Itt viszont indokolni kell, hogy miért történt az ügy lezárása vagyis az indoklásban leírták, hogy időközben az illető elnöki kegyelmet kapott. Ez a kúriai döntés, meg az indoklása viszont nyilvános.
Appeninn real 2024. 02. 08. 09:33
Drága barátom. d-mode-ról beszélünk egyrészt, másrészt örülök neki, hogy Te annak szurkolsz, hogy ennyi részvénnyel minél alacsonyabb legyen az árfolyam és minél kisebb nyereséggel vagy veszteséggel szállj majd innen ki. Ez pont racionális gondolkodás. Mert ha Te racionális vagy akkor már kiszálltál volna.
Appeninn real 2024. 02. 08. 09:27
Azért, mert nem racionális az, hogy valakinek nincs részvénye és egyfolytában mégis ide írogat. Ha lenne részvénye nem szurkolna annak hogy essen az árfolyam Nem lenne érdeke. Ha mégis itt van és szurkol az esésnek és pánikoltat, az azt jelenti lentebb venni akar. Ha nekem nincs részvényem egy cégben és nem is érdekel, mert nem akarok venni, akkor nem töltöm azzal az időmet, hogy oda irogatok tucatszám.
Appeninn real 2024. 02. 08. 09:16
Megmosolyogtató mondat. d-mode csak akkor látja, hogy tömés volt amikor venni akar. ezt mindig előadja évek óta. Mindenki ismeri már.
Appeninn real 2024. 01. 18. 19:38

Ne haragudjatok, de ez a fröcsögés igen visszatetsző nekem.  Ez a "csodálatos reptér" üzemeltető évekig sz.rt az utazók nagy részére. Amikor a bádogpadogában várattak minket 2 órán keresztül, sorban állva, leülni nem lehetett, wc sehol, stb. stb. Másik alkalommal a vihar miatt bokáig vízben álltunk a gépre várva, ami kint állt előttünk.  Konténer wc-ket szereltek fel a várakozóknak stb. stb. 2010-és 2017 között sokat repültünk, ennek a reptérnek egyes részei balkáni állapotúak voltak. Szóval nem szakadtak meg a fejlesztésekkel.  Ha most az állam visszaszerzi, akkor a katariak építenek egy harmadik terminált. És mi a gond ezzel szerintük? Akkor magyar építőipari cégek építeni fognak. Besz.rok. Fejlesszenek úgy, hogy nem építenek vagy mit akarnak? Vagy írják le előre, hogy csak a strabag nyerhet beruházást és akkor jó lesz minden?
Bocs, de ez a reptér dolog igen csípte a szemem évek óta és hogy valami változás lesz akkor tuti csak rossz lehet egyesek szerint.
OTTone 2024. 01. 17. 21:29
Ez egy a portfolio által szervezett rendezvény volt. A szervezők általában készítenek legalább hangfelvételt a rendezvényről. Őket kéne megkérdezni.
Appeninn real 2024. 01. 16. 13:30
Ez egy korrekt tájékoztatás szerintem. Ki az aki ezt minuszolja? Én nyomtam rá egy pluszt.

friss hírek További hírek