1378

Regisztráció: 2017-10-22 00:01:11

Hozzászólások száma: 2 232

Utolsó hozzászólás: 2020-08-09 10:01


Tapasztalat: 2
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-04-06 07:30-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
finomabban

utolsó 20 hozzászólás

NEW OPUS GLOBAL ma, 10:01

Érdekes tanulmányt lehetne írni erről a fórumról.
Megrántják a részvényt felfelé. 
Erre rögtön megjelenik egy tag, aki sosem járt eddig erre és előadja nekünk, hogy a cég a megsemmisítése felé tart. Én sem a sok pozitív hozzászólásomról híresültem el itt az elmúlt pár évben amikor láttam mit művelnek ezek, de azért az már feltűnt, hogy ez nem az első ilyen eset. Amikor megindulna felfelé, hirtelen megjelenik egy régi, de itt új hozzászóló és teljes csődöt, kivezetést vizionál.
Másik érdekes ember az, aki fröcsögve szidta a céget az elmúlt fél évben, most meg a forum bezárását kéri mert szerinte a negatív hozzászólások miatt nem megy a szekér sehova. Ez az elmúlt egy-két hétben többször felvetődött már itt. Egy felrántás még nem maga a csoda, az árfolyam még mindig a béka segge alatt, ezért lehetnek még itt régiektől negatív vélemények. Aztán érdekes, hogy nem a másik fórum bezárását sürgetik ezerrel ahol 2,5 éve 150-re várják az opust. Az rendben van.
Az egész azért érdekes, mert egy közepes befektető sem fogja elolvasni azt, hogy itt mi mit irkálunk össze meg vissza, teljesen más alapon fog dönteni arról vesz részvényt vagy nem vesz részvényt.
Inkább arról van szó, hogy az egész pf fórumot elöntötte egy társaság, mindnek van vagy 20 nickje és ahol alacsony a forgalom vagy érdektelen a részvény és kevesen figyelik, próbálnak rövidtávon kisbefektetőket befolyásolni a saját érdekükben és céljaiknak megfelelően ezeken az oldalakon.
NEW OPUS GLOBAL péntek, 19:49
Öröm nézni, hogy még mindig vannak olyanok akik lefelé várják és felfelé menő javaslatokat minuszolják.
NEW OPUS GLOBAL péntek, 19:30
Ez az!  Jövő hétre csak egy pici duplázást kérnék!
NEW OPUS GLOBAL péntek, 15:39
 Egyébként az illetőt -ha jól értelmezem a cikkeket- már július 30 elkapták, csak ma hozta nyilvánosságra a NAV. Az egyesült arab emirátusi lakcímmel meg az a gond, hogy nem kettő nap míg megállapítják, hogy életvitelszerűen nem ott él. Akár hetente ingázhatna. Itt valószínű azt ellenőrizték le, adatokat kérve az emirátusokból (ami szintén nem napok alatt jön meg, ha egyáltalán megjön), hogy egyáltalán utazott-e oda valaha, ha igen mikor lépett be oda és mennyi időt töltött ott. Ha a 2017 es évet nézzük annak bevallása 2018-ban történt, ha gyanus volt akkor nagyjából 2019-ben nekifekszenek az ügynek, most utolérték. Szerintem reális.
NEW OPUS GLOBAL péntek, 12:54
Hajdúszoboszlói ismerős mondta, hogy az a szóbeszéd arrafelé, hogy a meglévő szállodák mellé lehet fog még venni ML másikat.
NEW OPUS GLOBAL péntek, 08:53

"A rendelkezésre álló információk alapján a KALLIngredients Kft. a beruházást befejezte, működését megkezdte, önálló jövedelemtermelő tevékenységgel rendelkezik, így üzletiértéke alapvetően a folyamatos működésből és jövedelemtermelésből származik."
Ezt az 2018-as független szakértői jelentésben találtam a Kallról. Ez alapján a jelentés alapján értékelték fel csillagos égig a Kall apport értékét és nyomtattak érte egy rahedli új részvényt, mivel Kall 100%-ban ide jött.
Ha a kall a beruházást befejezte akkor mi a frásznak kellett tavaly az államnak 13% részesedésért cserébe tovább építeni illetve idén tavasszal miért kellett megint egy nagy beruházást csinálni benne? Illetve a jövedelemtermelés előrejelzése ami alapján az apportértéket részben megállapították az tökéletes lehetett, mivel kall 2019 végéig egyértelműen veszteséges volt.
Ha feldobott adatok alapján csinálnak elemzést, apport értékelést bármiről itt a híres szakértő cégek akkor semmi jóra nem számíthatunk.
NEW OPUS GLOBAL csütörtök, 20:08

Hát itt már kínjában csak röhöghet az ember. Egy bluechip forgalmát láthattuk. Gyerekek mit lehet ma venni 5 millióért? Egy átlag opelt pl. Ekkora forgalmú részvényt úgy fognak kib.szni minden indexből, hogy csak na. Ellenben ha legalább emelkedett volna ekkora forgalommal, de nem. Esett és visszaadta a két napi minimális zöld emelkedést. Akkor most szokás szerint jön 10 nap piros. Hol leszünk akkor? Hát erre tényleg jól ráb.sztunk már bocsánat. 
A konzum magában többet ért, mint ez most. Ez az egész már viccnek tűnik, olyan mint egy rossz álom. Remélem egyszer felébredek.
NEW OPUS GLOBAL csütörtök, 14:16
Azt a k...! Azt hittem rossz részvényt nézek. Simán ver minket pl. egy nutex. Persze megint piros. A két zöld emelkedést egyben visszaadja.
NEW OPUS GLOBAL csütörtök, 08:25

Érdekes hír. Tavaly pl. nem volt 3,6 billió közbeszerzés, csak 3,4 billió. Ebből több mint 2 billiót csak a kkv-k nyertek. Ráadásul tavaly pont kikerestem egy időben, hogy a strabag nagyobb értékű össz beruházást nyert, mint mészáros.
Ez a hír kb. olyan minőségű lehet, mint amikor a bp-hatvan vasútvonal felújításnál megjelent, hogy az R-kord  viszi az egész a pénzt. Én meg néztem, mint hal a szatyorban, a közbeszerzési értesítőben benne sem volt hogy nyert. No azért nem volt benne, mert nem is ő nyert! Hanem három részre osztva nyerte a  Strabag vasúttechnika kft., Belfry kft, a Swietelsky vasúttechnika, a thales austria Gmbh és thales rail signalling solution kft. Ez az egész buli több mint 170 milliárd ha jól emlékszem. Az egyik nyertesnél pedig alvállalkozóként fel volt tüntetve az R-kord erre beszámolták a teljes felújítás összegét Mészárosnak.
Mivel fogalmuk nincs arról, hogy ha pl. mészáros egyik cége konzorciumban nyer egy munkát, abból valóban mennyi az övé, ezért az "objektív" újságírás keretében az egész összeget beszámolják neki illetve ha alvállalkozóként feltűnik valahol, akkor a hírekben már ő a baloldali hírekben ő a nyertes.
NEW OPUS GLOBAL szerda, 19:48
Hurrá zöld! Kérném tartani ezt a tempót a következő napokban is!
NEW OPUS GLOBAL szerda, 15:29
10 darabbal sikerült valakinek zöldbe rakni. Remélem kitart az illető lelkesedése és védi a zöldet.
NEW OPUS GLOBAL kedd, 19:35

Hurrá zöld!
Azért nem semmi, hogy ha zöldben zár az 0,2% plusz (50fillér).
NEW OPUS GLOBAL kedd, 12:56
Én ha ránézek az árfolyamra, akkor az tuti, hogy piros. Érthetetlen.
NEW OPUS GLOBAL kedd, 08:43
Ez meg Bubu nem hír. Már májusban visszamondta az opus az Ekert, látszik még mindig ezerrel shortolsz.
NEW OPUS GLOBAL kedd, 08:41

"Szerintem 150 alá tartósan nem mehet,"
A gond az, hogy volt hasonló beírás a fórumon 611-nél, 550-nél, 500-nál, 450-nél, 400-nál stb. aztán van részvényem 178-ról márciusból. Ez jó, hogy eszembe jutott az még pluszban van!:) 
Teljesen irreálisak a folyamatok itt. 300 alá is elképzelhetetlennek tartottuk, hogy beessen. 280-nál biztosak voltunk benne, hogy hamarosan megy 300 fölé vissza, azt most lassan megint 200. Mondjuk anno amikor először vettem bele akkor pont innen indult meg a részvény kb., de akkor értékileg a mostanihoz képest szinte semmi nem volt a cégben, most meg szállodától üzemig minden van, azt ugyanott vagyunk mintha üres lenne.
NEW OPUS GLOBAL hétfő, 21:53
Gondolom a "séta, mosoly" ismerős régieknek.
NEW OPUS GLOBAL hétfő, 15:44
Hajdúban azt csiripelik a verebek, hogy lehet új szállót vesz arrafelé ML (Hunguest). Lehet ha igaz lesz a hír esünk rá még 5%-t.
NEW OPUS GLOBAL hétfő, 13:54
Hát azt a jó..... Reménykedhet itt az ember zöldben, de lehet ezek színvakok, mert ez megint piros.
NEW OPUS GLOBAL hétfő, 07:56
Ma reggel olyan megérzésem van, hogy zöldben zárunk.
NEW OPUS GLOBAL 2020. 08. 01. 11:02
Ma nyugodt napunk lesz. Biztos, hogy nem esünk. Bár a mondás szerint nyugtával dicsérjük a napot.

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek