Nekem is a mol nyerőm ment el az opus buktára, és a költségeket már nem is fedezte. De kibasztam, mert tartok tőle, hogy választásokig jóval lejjebb megy. Még van certi, de ha így haladunk, akkor az is úszik.
Ez a mai nap, az elmúlt hetekben azért inkább láttam pirosat... Az a baj, hogy opiban van a legtöbb pénzem, így borítja az arányt. A többi nyerő tölti fel az itteni buktát, és örülök, ha 5-10% megles pluszba ez az év. Nagyon nagyon nehéz tőzsdei év ez...
Jogos, egyetértek. A Focista meg képtelen bármire is. A Bulin biztosan nem volt kisbefektető, akinek OPUS részvénye lenne. A Magam megyugtatása végett elég a záróra ránéznem. Látom hogy szar.
Szia Gyuri! Megkéne kérni ezeket a szemétládák at hogy Arról adjanak ki rendkívüli tájékoztatást hogy mi a kurva anyjukért tart itt az árfolyam mi a faszt csinálnak vagy mi a faszt nem mit csinálnak hogy a giga holding 215 Ft-ot ér hogy rohadjanak meg elszakadt a cérna
Ne csodálkozzunk, hogy esik az árfolyam, hiszen minél több pályázatot nyernek el, annál több veszteség van. Annyira olcsó ajánlatot kell adniuk az óriási konkurencia harcban, hogy annyiból nem tudják elvégezni a munkálatokat. Mit gondoltok, miért nyerik el az összeset??? Mert áron alul dolgoznak. Ez a lölö egy igazi hazafi, csakis a nép érdekeit nézi. Ez ugyanolyan, mikor a zsidó üzletes mindenkinek azt mondta, áron alul odaadom, de csak neked. Akkor miből élsz? Hát hétvégén zárva vagyunk.
NEW OPUS GLOBAL