No itt a bűnös! gpeti miatt jutottunk idáig. :)))Már mint lefelé. Mondjuk az igazság az, hogy ha lett volna eszünk már rég eladtuk volna ezt a vackot. Illetve bele sem vettünk volna.
Akár milyen pluszt csinálsz, ez a tüske benned marad. Sajnos. Régi motoros vagy. 2-3-4 év kínlódás nyomot hagy. Grat hogy el tudtad adni. Ég grat az xpenghez. Nekem is van pár 100db
Befejeztem én is. Eladtam a napokban ~70.000 db-ot, ezek voltak a 300-325-ös vételeim, vettem rajt XPENG-et. (megjegyzem, már ~9% pluszban vagyok vele). Ezzel megugrott az átlagom, nem tudom valaha lesz-e nullás. Rendkívüli harag és düh van bennem, megpróbálom kiheverni, és még azt sem mondom, hogy a maradékot egy újabb nagy levegővétellen nem adom el..
Szép pofon volt ez Orbántól/Fidesztől. Most azért már rendesen gyűjtik a "szavazókat" a NER papírokban, a MOLban, és tegnaptól az OTPben is. Dögöljön meg mind, és legyen még más bajuk is.
Boldog Karácsonyt mindenkinek srácok (igen neked is waddah😂) bèkében családdal nyugalomban. . Ezzel a szakadékka lesz majd valami, egyszer csak fordul, az 100%. Engedjétek el. Egyetek jókat, főzzetek, igyatok, a kitartók megérdemlik 😉
NEW OPUS GLOBAL