Amiről én írtam az nem pánikkeltés hanem tények. Usában 3 hét alatt lett 16,5 millió új munkanélküli és ehhez jön majd hozzá a holnap után az újabb 1 heti adat. Simán 21-22 millió körül lesznek az elmúlt 4 heti adatok. Nagyon sok mivel a foglalkoztatottak száma 159 millió volt március legelején. Előbb-utóbb elszakad a cérna ott és akkor az egész világ zuhanni fog.
Otptop azt mondta, hogy legalább 430 lesz április végére. Szep lassan lejjebb kerülnek az elvárások. Csak nehogy ev vegen az legyen, hogy majd a 2020aa evésre felmehet 400ra. Persze tudom, hosszu távra kell befektetni, nem konyhapenz, de 2017ben ia hasonlo okossagok hangzottak el ugyanazok szájából es "csöppet" más volt az árfolyam.
azta, eleg rosszzul erintett, lehet nehezen fogok aludni este.. teljesen aberalt manapsag a vilag , igy a tozsde is.. ezek a kijelentesek h csutortoktol lemegy minden.... lehet, de foggalmad sincs mi lesz, es senkinek sincs, nekem se. de en nem teszek ilyen panikkelto kijelenteseket. nyilvan lejjebb vennel bele ezert probalsz manipulalni. :/ nem kellett vna panik eladnod 🤣😘
NEW OPUS GLOBAL