lélekölő, pénzégetés. Nem értem, hogy az SRV-t miért nem használják arra, hogy az árfolyamot irányítsák vele, lehetne szerintem. Nem értem ez kinek jó. Napi 10Ft-al megyünk lefelé, akkor egy hét aztán megint 1-essel kezdődünk... Ami szürreális és irreális. De veszek akkor még :-)))))
Fontos döntéseket hozott szerdán a kormány, melyektől azt várják, hogy támogatják majd a belföldi turizmust a koronavírus-járvány miatti nehéz helyzetben – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. A lépések elsősorban a SZÉP-kártyát népszerűségét növelhetik, így többen költhetik el belföldön a nyaralásra szánt összeget.
Mind guruk vagyunk 45 napban.. eldőlhet... Hát azért ebbe nem lehet belebukni, kb mint pompi elemzései, vagy emelkedik, vagy esik, vagy a-b-c-d ott vagy felmegy vagy le.. Valami bejön, aztán jön a megmondtam... A következő 45 napban eldőlhet az opus sorsa... Bejelentések hatására emelkedhet, de negatív hírek esetén eshet. Sok függ attól, hogy Orbán hogy kezeli a helyzetet, mert lehet jó és lehet rossz is. Hajrá :-)
Értelek. Igazad is van, viszont: Ebben a papírban egy trükk volt, a 2017-es felrántás. Ha az nincs, akkor más lenne sok minden. Nyilván akkor is ott a 611 a fuzió, stb.. Tehát valahol 400-500 között kellene covidoznunk. Nem itt a mocsárban. Ami nyugtat, ha úgy döntenek holnap lehet annyi :-) Szerintem Te is épp elég ideje vagy benne, hogy immunis legyél már a papírra. Én egy dologban hiszek, hogy egyszer ebben a papírban az én érdekem és a cég vezetésének az érdeke találkozik. Amúgy ez lenne a normális, de ez egy speciális cucc. Én birom opit a rengeteg gyerekbetegségével együtt, de régen az OTP is hasonlóan döcögősen indult... Kifizetődő lesz ez is. Itt csak az az elkeserítő, hogy aki végigülte a 2017-2020 időszakot semmivel nincs előrébb, mint aki 2020-ban vett. Ez fájó pont a régieknek szerintem, de 600 felett már jó fájdalom csillapítás van.
NEW OPUS GLOBAL