Akkor elnézést kérek a feltételezés miatt. (A Balinhoz való vonzódàsod vezetett téves következtetésre.) Én sem vagyok mazochista, még egy tűszúràstól is félek!
Azt ember, hogy van két gyermekem és feleségem, talán kérdezd meg őket...te viszont a befektetésedet minősíthetetlen stílusban kritizálod Mol és topikosokra hárítva a felelősséget két hónapja így teljesen jogos a kijelentésem. Említhetném a debil megjegyzésedet, csak röhögni tudok rajta de csináld tovább,mert láthatóan mindenki hibás csak te nem....azt nem tudom hányan utálnak engem,de a visszajelzések nem téged igazolnak...egyébként ezt te honnan veszed nem tudom, mert kíváncsi lennénk milyen közvélemény kutatást végeztél anonim topikban. Azt is megnézném, hogy mikor írtam sorozatban a Mol emelkedéséről akár árakkal megjelölve?????? Én biztosan nem, de már ezt is megírtam és nagyban sunnyogtál. Másokra hivatkozni nagyon gyenge jellemre utal, a kifejezett gyengeség jele oldrider. Be kellene ismerni, hogy a befektetésed a saját döntésed volt és nem másra kell a felelősséget kenni. Nincs más felelős csak te.
Ja ,ha te leírtad akkor az biztosan úgy is van..????? Hahaha szerintem meg pont te kevered a tényeket és nem látod az összefüggéseket rühellem az ilyen embereket ráadásul soha nem írtam még off topik témát, de tartom most is, hogy ez sem volt az.....senki nem kritizálta csak te, másoknak egyértelmű volt.... valahogy neked nem sikerült....
Ha leírnàm, hogy te mi vagy, tuti kitiltanànak, de ezt anélkül is tudja itt mindenki aki nyomon kíséri a Balinnal együtt végzett munkàssàgodat. És ezeket nem kell visszakeresni, minden nap megnyilvànultok és làthatóak! A topikon lévők minimum 90 szàzaléka útàl benneteket, de humorral intézi el a baromnàl baromabb kommentjeiteket! Mazochistànak neveztél, ha azt mondanàm ràd buzi vagy mit szólnàl?
Én úgy látom elég sokan kíváncsiak a véleményemre, próbálhatod letagadni , de nem tudod. Viszont a te írásaidban sok köszönet nincsen, mert mit kezdjen az ember azzal, hogy " ha még 200 Ft-t emelkedik a Mol ára akkor megbocsájtok neked " Balinnak címzett , de engem debilnek minősített megjegyzésekkel. Ez a te felelősséged, engem és Balint folyamatosan kritizálsz a Mol árazása és később kiderült bukóban vagy okán miközben már a kormányzatra hivatkozol és mentegeted magad arról, hogy nem is velünk van bajod. Mondom össze-vissza írsz, következetesség nélkül. Ahogy a befektetésedet is kezeled. Sértődésedben alig vártad habzó szájjal, hogy valamibe beleköthessél.
Köszönöm, hogy figyelembe vetted észrevételemet és ebbe a topikba többet a svéd NATO csatlakozàsról nem írsz, mert belàttad, hogy arra van màs fórum és a MOL részvény àràhoz annak az égvilàgon semmi köze!
Oldrider akar kioktatni akinek Mol részvényei vannak és közben folyamatosan két hónapja szidja a Molt. Hány írásodat idézzem be júliustól? Óvodás szinten vagy ember.
Kicsinyes és pitiáner megjegyzés olyantól aki nem látja a kormányzati összefüggéseket , de maga pl. az ársapkát felhozza,mint negatív kormányzati intézkedés! Aki nem látja, hogy a kormányzat minden olyan intézkedése mely egyre távolabbra löki hazánkat az EU-tól,mint pl. a Svéd nato tagság késleltetése is az mind kihat a bét részvényeire avval felesleges párbeszédet kezdeményezni. Én biztosan nem akartama Svéd tagságról vitát nyitni, ha látnád példaként volt megemlítve. Jóléti kiadásokról beszéltem amihez az ársapka is hozzá tartozik te szerencsétlen sértődött ember.
Az 1db kedves blogtàrsat, aki szeretne a svéd NATO csatlakozàsról Futurótól okosodni, tàjékozódni, azt megkérem fàradjon àt egy màsik topikba, ahol zavartalanul konzultàlhatnak ezügyben.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.