Én bízok Marciban és a szakértelmében, nyilatkozataiban, és inkább BMÁP-ot preferálom. Mondjuk ehhez jó lenne tudni, mennyi lesz a Q2-es FixMÁP kamata, azt az infót megvárom még. Ha az is 7%, akkor oda majd az áprilisi PMÁP kamat megy.
A forgalomban lévő lakossági állampapírokból a 11. héten az alábbi bruttó mennyiségek kerültek értékesítésre. Lakossági állampapír
Bruttó értékesített mennyiség (mrd Ft) Egyéves Magyar Állampapír (1MÁP)
14,6 Magyar Állampapír Plusz (MÁP Plusz)
0,0 Prémium Magyar Állampapír (PMÁP) 5,6 Bónusz Magyar Állampapír (BMÁP) 5,3 Fix Magyar Állampapír (FixMÁP) 16,4 nyomdai Magyar Állampapír Plusz (nyomdai MÁP Plusz)
0,0 Kincstári Takarékjegy (KTJ)
6,7
Azoknak a bennfenteseknek akik ezeket a milliárdokkal kitömött párnacihákat kapják,nem kell egy petákot sem fizetniük , arra ott vannak, voltak és lesznek, a tisztes adófizető állampolgárok elsődlegesen és mindenekfelett.
"...csak szerencsések voltak mint anno Szíjjártó a külügy pénzével a Quaestor-nál." --- Nekem is pont ez jutott eszembe, amikor írtam a hozzászólást. :)
Ezek a milliárdok otthon hevertek, csak már nem fértek be a párnacihába, ezért egy reklámszatyorral bevitték őket az államkincstárba. :) Véletlen sem tudtak előre semmit a babakötvénynél bekövetkező szigorításról, csak szerencsések voltak mint anno Szíjjártó a külügy pénzével a Quaestor-nál. :)
Magyar Állampapír tulajok