"5,75-6,75% között kamatozással vásárolható majd meg, ami 6,25%-os évesített kamatnak felel meg." Ez m@rha nagy deal. A piaci hozamok, ha jól látom, 5 éves 6,71, 10éves 7,03, és felfelé tart.
"Arra, hogy most miért nem csökkentette tovább a kamatot az ÁKK, magyarázat lehet, hogy októberben jelentősen megugrottak az állampapírpiaci hozamok, míg korábban ennek ellenkezője játszott elsősorban szerepet a kamatvágásokban."
Amúgy nem értem ezt a picsogást. Ha szerinted tök jó, hogy az idei év után 5%-ot fog fizetni a pmáp,hát védd meg ezt az álláspontot és tartsd a papírt!
Mi lenne ha csinálnál egy Concorde topicot és én annyi negativ beírást tennék oda mint te ide ? Miért vagy egyáltalán itt ha az állampapír rossz ? A rábát nem tartom egy jó részvénynek ,nem is megyek oda ,ki se nyitom. Szerinted hány rossz részvény van ? Mindenhová beírsz hogy szar ? Így segited azokat akik valamiért vettek Opust ,vagy Cig Pannoniát ? Hány bejegyzésed volt a Magyar Állampapír alternativákban és mennyi itt ?
tuggyuk tuggyuk "Hold, Concorde okít, webkincstár elbutít és az erkölcsi iránytűket teljesen összezavarja." köszönjük ezt az isteni üzenetet, ez csúcsa az egyoldalú táplálkozásnak.
Reggel linkeltem a Concorde Relaxot....,és tegyük hozzá nem ez az egy ajánlat hangzott itt el tőlem, az elmúlt időkben. Persze mind sz@r volt,mert nem lehetett megvenni a webkincstárban.
Mi a baj az OTP-vel? Többféle árazási szempont szerint is egy olcsó, alulértékelt részvény. Egy szépséghibája van,a magyar környezet. De a cégben van érték. Milyen érték van a magyar állampapírban? A kormány sok hazugságán,lopásán kívül?
Magyar Állampapír tulajok