Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nem akar bandizni. Lehet csak elegánsabb lenne 420ról egy bukófotduló? Bár lehet a 22es csúcsszintről menőbb, akkor lesz egy ilyen “innen szokott fordulni” jellege.
Ábrándoztam 405 alatti váltásról mikor 410 körül jártunk. Lassan ábrándozok a 410 körüli váltásról. Szerencsére az ábrándozás mellett azért volt jócskán váltás is - de jelen állás szerint nem elég. Mindegy. Akármilyen áron is, de repül az álomapper és a forint. Fél-3/4 éve készültem erre a november-februári időszakra és nem is nagy meglepi ami történik.
Ott voltunk 2023 mélyen alatta egészen 2024 őszéig. Akkor volt a 400 alatt ajándék időszaka, amin egyes trollok úgy röhögtek és verték a mellüket, hogy a kormány milyen jó visszahozta a FO$rintot (az nem érdekes, hogy mibe került és ki és mikor fogja azt kifizetni??) Most eltűntek ezek az emberek. Se hírük, se hamvuk. madein elvtárs tavaly pont egy decemberi szaunaszeánsz alkalmával jelentkezett be utoljára. Jelenleg a 430 alatt ajándék napjait éljük. Ha bemész egy bankba szerintem a valutát 430 alatt még meg tudod venni. Hogy ne kelljen sűrűn váltani a jelszót javaslom a 450 alatt ajándék vagy az 500 alatt ajándék szállóigét bevezetni. Kamatemelés lefulladt motorú gazdaságra eléggé tüdőn lövés lenne a hörgő ziháló mAGYAR "szökkenő" csüngőhasú nyugger kandisznónak.
Zloty-forint 2 nap alatt 2%, egészen elképesztő. Mintha egy fejlett deviza és egy harmadik világbeli ország devizája lenne a kettő. Bár, ha jobban belegondolok...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)