Az ilyen helyeknek a neve Fórum. Csodálatos. A római korban ezeken beszélgettek az emberek, cserélték a híreket. Most is ennek kellene történnie. Meghallgatod a másik véleményét, megkérdezed miért gondolja ezt, és elgondolkodsz. Mi van ha igaza van? Vagy a retorikai képességekkel és érvekkel bizonyítod a téves okfejtést. Egy ilyen fórum a kollektív bölcsesség tárháza kellene hogy legyen. Amikor megnyíltak a fórumok a közösségi platformok akkor azt gondoltam ez a szabadság, hiszen mindenki ugyanazon jogokkal feltételekkel elmondhatja amit tud. Ezt már nem lehet elvenni gondoltam balgán. Vélhetően akik ezt elengedték pontosan tudták mi lesz ebből. Körömszakadtáig okoskodás, az elcseszett valódi élet újrakezdése egy virtuális felületen. Erre még ők ráteszik a befolyásolás eszközeit a hatalomgyakorlás praktikáit és mosolyognak az állatvilág meglepő és mulatságos de kiszámítható viselkedésén.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)