Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
majd az lesz a szlogen hogy azé a munka akié a föld ! Eddig úgy működött hogy a támogatás feléből bevetették "méhlegelőnek" úgy hogy még egy család méh sem volt neki, a többi ment zsebbe. ...
Igen, nem csak a támogatásokat és a bevételeket kellene elosztani a családban hanem a munkát is, mert anno a földosztásnál "családi gazdaságról" volt szó nem pedig családi gazdagságról......
Amúgy Ausztriában és Svájban úgy működik a mezőgazdaság, hogy dolgozik a tulaj(a gazda)és maga köré gyűjt segítőket. Elsősorban család,aztán a földiek, és csak utolsó sorban a külső munkaerő. Nálunk,hogy működik ugyanez? Vannak a nagyhasú magukat földesúrnak képzelő despoták,akik a legújabb terepjáróval néha körbe kocsikáznak a földjeiken,meg van az aprópénzen tartott cselédség,akik dolgoznak....vagyis ahogy egyre inkább kiderült,már csak dolgoztak.
vagy a szájerjóska ő, vagy a bese atya ;) de szerintem vannak még páran.. Miért akarják annyira, hogy ne érdekelje a népet az árfolyam? Pedig amikor erősödik, akkor nagyon büszkék tudnak lenni, vagy amikor nem gyengül, illetve csak tartja magát az is hatalmas büszkeség.... Pedig, mint tudjuk az erősödés nem a saját erejéből volt, hanem egy hatalmas kamatnak köszönhetően. Mintha arra lennének büszkék, hogy milyen szépen áll a répa, ha bekapják a kék pirulát... amúgy anélkül meg fél6 van csak...
Az élet szép! " Az élet szép, a napfelkelte vagy napnyugta egy jó szeretkezés egy jó
bor egy jó vacsora a kedveseddel vagy a barátaiddal az mindig csoda
függetlenül a politikától. Az élet apró szépségeit élvezni kell, meg
kell élni a pillanatokat. Egészség legyen a többit megvesszük. Legyen
eszetek. " Miért nem ezt írtad? Hasonló a gondolatmenet :) zajec
2024. 06. 26. 17:43
#73645 Apropó Bese atya betartotta ezt a parancsalatot: " Felebarátod házastársát ne kívánd!" mivel ő felebarátait kívánta és nem is egyet... ez lett a veszte ;) beszaladt a f@szerdőbe. Akkor nem a megafonos kollégád volt a sértett fél, akinek lelki világába bese atya belegyalogolt a rudira való telhetetlen éhségével?
A Válasz Online a nyáron úgy számolt, hogy a NER négy nagy oligarcha-csoportja nagyjából 1452 milliárd forint vagyont tart magántőke alapokban: Mészáros Lőrinchez köthető alapkezelők és fontosabb alapok 770 milliárd Ft. Tiborcz István köreihez tartozó alapkezelők 487 milliárd Ft. Matolcsy Ádám köreihez tartozó Quartz Befektetési Alapkezelő és a hozzá tartozó fontosabb alapok 116 milliárd Ft- Szijj László alapkezelő cége és az ahhoz tartozó alap pedig 79 milliárd Ft.
Ott van a többi hozzászólásod is, például amikor szinte könyörögtél az új tulajnak, hogy szüntesse meg a kitiltásod. :) Nem vagyok frusztrált. Inkább szánalmasnak tartom, hogy valaki 2 nicken ír és úgy tesz (miután többszörösen lebukott korábban a loginok összekeverésével) ezek után is, mintha semmi köze nem lenne hozzá, de felőlem folytasd, ha így érzed jól magad te 51%-os. :)) A stílusod elárult még a login összekeverések előtt, csak az ostobáknak nem tűnt fel. További jó kettős életet Ibiza Nudli zajec! :)
Ezt neked kell tudni, te vagy belsokoros a brancsban, kapod az eligazitast. En sajat entitas. Ezekre nem megy energiam. A ceg a csalad a befektetes a baratok/hobbik dimenzioi pont elegendoek. Elolvasom tudok dolgokrol ennyi, soha nem tudod meg a valót. Lasd balog ugy. Probalod összerakni de mar ott az elvart eredmenyed befolyasol. Amit nem tudsz befolyasolni amiben nem latsz tisztan minek energiat tenni. Es ha palira vesznek? Hasznalnak? Velem ne jalkulaljon egy macskajancsi sem. Teszem a dolgom megelem az eletem. Nekem ez negfelel. Ha ugrasz dolgokra akkor merj egyforma mercevel, ha nem akkor mar hasznalnak.
Tudnál segíteni? Ez úgy tűnik így volt és most ;) Vajon melyik megafonos homár volt Bese atya eltitkolt szeretője?? Megafonos kollégáid melyike volt? netán,.. jajj
Amit itt idéztél az a tömegsport támogatásáról szól, aminek semmi köze a lezárt stadionokhoz, amiket csak a "profik" használhatnak.. Amúgy mutass egy stadiont, amin kinn van a tábla, hogy EU-s támogatásból épült - mert ha így lenne, azt ki kellene függeszteni.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)