Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Aki nem álomvilágban él, az látta már, hogy nem úgy megy a szekér. Ez kb. a Pedofidesz rajongóinak lesz újdonság. Sőt! A július még szarabb lesz igen jó eséllyel.
Bemelegítik a piacokat az adatközlésre :) Persze ők mindent jól csináltak csak azok a fránya külső hatások :) Sebaj marci adnak még a kínaiak ha a énz kell !
Olvasom hogy tegnap slimfitezett megint a ci..ány. Most meg nézem a tegnapi képeket, 165 centi “magasként” a térdéig érő 5XL-es ingjében, hát megértem hogy frusztrált.
Most hoztak össze nagy nehezen, nagyságrendileg hasonló méretű megszorítócsomagot,aminek a kóltségvetési hatását,most egyből le is nullázzák. Persze értem,nem nullázzák le,mert jövőre már itt lesz a Kánaán, bömbölni fognak a gazdasági motorok, a pogácsa is megmondta. Én ellenben csak egy menekülést látok az ismeretlenbe. Azaz, hogy nem az ismeretlenbe, mert akinek egy csöpp esze van,az tudja hová vezet ez az út.
Legalább nem focira megy és egy része jó helyre is kerül... -talán. Az más kérdés hogy a 30 alattiaknak ha duplázzák a semmit az semmi marad :) és kérdés mi a terv a határon túliakra belengetett kiterjesztéssel ....
Illetve azt mondta hogy hüsz éve mondogatja hogy konstancában kellett volna kikötőt venni, már nem is lehet. Helyette vettünk adrián, ahova max a delfinek járnak.
A dunai hajózás így is szenved, hallottam szalma botond egy előadását, meg kellene építeni a duzzasztót, erőművet, higy legyen vizmélység, mert így is félterheléssel mennek a hajók kis vizállásnál. Meg kellene paksnak is, öntözéshez is, meg áramot is termelne. Szlovákok meg is vsinálták maguknak, nem halt ki aznkrszág amiről szó volt a tiltakozasokkor. Csakhát bősnagymaroson alapszik az üj köztársaság, nincs politikus aki bevállalná higy megépítí. Evvan.
Ibiza Nudli zajec 51%-os Fidesz módszertana szerint az ingyen euromilliárdok és a kamatmentes eurohitel rosszabb, mint a kínai változó (!) kamatozású devizahitel. Ezt a számítási módszertant gondolom Fideszes Megafonnál tanítják a KáderSH szakemberei.
Csak megjegyzem, hogy a kínai hitelnek is lesz egy része, amit nem kell majd, mert nem tud a csudagazdaság visszafizetni, de ez nem baj, mert majd feláldozunk valamit a szuverén tulajdonunkból, amire fáj a foga Kínának. Mi lesz az vajon? Görögöknél a kikötő volt ahová beérkeznek a kínai termékek, nálunk majd a vasút amúgy is az lesz, meg ahová esetleg beérkeznek a szerelvények és még valami? Elég lesz nekik ez? v esetleg beszállnak a reptérbe is?
Na meselj inkabb te,egy szabfelhitelt.szerinted milyen kondiciokkal fog adni egy koltsegvetesileg bajban levo kormanynak a dicsoseges kina? Nyilvan puszira,nem? Es nyilvan van olyan resze,mint az eusnak,h nem kell visszafizetni,ugye? Gondoltam..
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)