Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Én ma mindenesetre bővítettem az állampapíros portfoliómat egy kevés 5 éves bmáppal,arra fogadva, hogy a következő években nőni fognak a kamatok Magyarországon.
"ŐSSZEL JAPÁNBAN SZAMURÁJ-KÖTVÉNY KIBOCSÁTÁST IS TERVEZNEK." Abban a japán jenben,amiről mindenki azt suttogja, hogy brutális erősödés előtt áll? Ezek tényleg zsenik!
Piaci hitel az azért eléggé tág fogalom. Mondjuk sokkal tisztább lenne, ha a kondíciókat bemutatnák, hogy lássuk, mi volt cserébe a jelzálog, és mennyire kell megemelni az adókat, hogy ki tudjuk majd köhögni. De gondolom ilyet azért nem kötnek az orrára annak, aki valójában fizeti a táncot.
Amúgy meg lassan mindennapra jut egy devizahitel felvételről, devizakötvény kibocsátásról szóló hír. Nagyon üres lehet a kincstár, de nem baj,csak az idei évet kell kihúzni és jövőre itt lesz a kánaán.
Pedig dehogynem... Ket evig tartott a Nato sved,finn csatlakozas,de ezek elvarjak,h harom nap alatt vizsgaljon ki valamit az eu,amire nincs is ilyen szabaly.
ezek még a végén megcsinálják a műbalhét az üzemanyag ellátásban és teleplakátolják az országot hogy a mocskos prüsszel tehet róla .... - Indulok nyaralni mert megvettem az EUR- t hétfőn és még a végén olcsóbb lesz ma :)
Ugye sokszor mondjuk h ha a tisza nyer 26ban rajuk szakad a szar. Lehet. De az biztos h ha hitet tesz az eu mellett akkor iszonyat penzcsap nyilhat meg - ha meg az eunak lesz penze - persze barcsak a tisza nem maganak tenne el a penzt.
Viktorka felrakott mindent a pirosra, csak előbb a tét nagyrészét kivette magának, majd visszapótolta hitelből. És úgy néz ki, hogy nem piros lesz ez a pörgetés...
Még van 7 évig fixált hitelem... lehet az lesz.. Mondjuk most itt németben is amiket a rádióban hallok nem nyugtat meg. ZF 14k embert küld el Goodyear valami 10k-t , Miele, BASF... VW küzd kínában mint malac a jégen . Az EU autóipara nem muzsikál fényesen. Még jó, hogy magyarország nem összeszerelő ország, hanem nagy hozzáadott értékű független szuverén és erős.. (IRÓNIA!!!!)
De milyen ügyesen csinálták, hogy ezt nem Navrának kellett bejelentenie, hanem a GDP felelős Marcika nyakába rakták... Azért érezni lehet hogy rajta is rövid póráz van, eddig azt hittem, hogy ő ennyire sötét, de ő is csak pórázon vadállat.
"Aki azt hiszi, hogy továbbra sem fog majd az EU utalni, az nem érti, hogy működik ez az egész korrupt EU"...-hagzott el egyszer itt, valamikor nem is olyan régen valami deleted-től... aztán most jött a "fal".
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)