Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Igen itt már mindenki tudja. Te akkor is nyersz ha erősödik a forint és akkor is jönnek a milliók ha éppen szakad. Lényegtelen, hogy előző nap még itt reklámozod a longodat, meghogy milyen hülye aki a forint ellen fogad. Másnap beszakad a forint de te akkor is milliókat forgattál a forint longgal. Hát igen, te egy isten vagy mindannyian tudjuk :)
leírtam, hogy hun vettem és hun adtam el! mit szólsz az erőhöz? 03.20 398,96 04.18 370,8 28,16 erősödés ~6,8% 22 kereskedési nap alatt, majd egy büfizés a bambaképűtől és 8FO$egységet 2,2% ot visszaadott ;) szerinted miért? Mi történt? mit szólsz ehhez a FO$rinterőhöz?? szerinted miért történik? 1 nap alatt 2 hét erősödni próbálását elesni azért nem kis teljesítmény , nem? Vajon miért váltották ki virág elvtárs szavai ezt a reakciót a piacból??? Kezded kapizsgálni, hogy mitől volt FO$rinterő és mitől nincs??? Látod, hogy milyen jól teljesít az ország? szerinted, ha csökkentik a kamatot, akkor hol lesz az árfolyam?
és estére jól látható melyik a legerősebb, legstabilabb gazdaság a vidéken és az óperenciáson is túl, meg a kettő között a sötét dél afrikában.... De dél afrika menyország ehhöz képest, mert itt a kárpát medencében szűz mária szívcsakrája helyett sajnos @nuskarikája van. és nekik még fűteniük sem kell. ott adnak csokot a gyerekvállalásra? FO$rint 378.890
+8.090 +2.18% zar 19.9233 -0.0015 -0.01% sos 622.73 +2.88 +0.46% usdeur 0.9129 +0.0017 +0.19% pln 4.6221 +0.0056 +0.12% czk 23.4245 +0.0035 +0.01% ron 4.9303 -0.0013 -0.03% bgn 1.9559 +0.0008 +0.04% rsd 117.245 +0.065 +0.06%
Geza, tobbiek, mit tudni a lengyel EU penzekrol? Mintha elorebb jartak volna nalunk, de tudtommal ott se utaltak meg semmit a jogallamisagi vacakolas ota.
március közepén milyen szép felül kanócos gyertyák lettek 400 körül. Ma felül semmi kanóc. Akkor nem volt érdek, hogy feljebb menjen, mint ahogy ma nem érdek, hogy lejjebb menjen. estére nem vettek bele.
Az államnak csak látszat miatt volt jó a jelen gazdasági
helyzetben a 370-es forint, de baromira nem éri, érte meg neki, és
k.rvára sokba kerül. Egy olyan közösség mint a Fidesz aki le
akarja rabolni a Magyar piacot és lerabolta már a jó részét,
annak semmi nem szent, de ha nincs money akkor kampó, mert f.ngjuk
nincs, hogy pénz nélkül mihez lehetne kezdeni! Ott hibáztak, hogy
elszámították magukat azzal, hogy Ők mindent is megtehetnek az
EU-ban és a kegyeikért esedeznek… nem így történt, sok minden
a számukra nem jól alakult, alakul. Innentől kezdve kemény világ
jön mert eléggé fogy a money. Kérdés kézenfekvő. Ki fogja
fizetni ezt a cechet? Azért ha számoltak volna, és 385-390 euroval
bizniszelnek, kicsit kisebb kamatokkal akkor talán nem tartanának
itt, de ez csak az én véleményem. Persze a maffia módszerek nem
egy kifinomult trend amit lehet alkalmazni egy Ország irányítására.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)