Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Semmi gond, csak a 444 cikke nem teljesen korrekt, nyilván senki nem kockáztatott szándékosan, hogy ne legyen szerződése továbbmegyek energiája, szóval zárja be a céget. Nekem is küldött, még nem olvastam el. MVM-el szerződtem, de nyilván az vészhelyzeti általános szerződés. Nem versenypiaci, legalábbis az én értelmezésemben.
Te nem ismered a naptárt ? nem tudod mi az a középtáv ? Direkt le is írtam neked, hogy 1 év + os táv. nézd pl 2 éves távon..(jelenleg mindenki a túlélésre hajt, vagy PMÁP al vagy EUR diverzifikálással vagy short-long pozikkal vagy túlórával, vagy kiadások racinalizálásával. 21 Áprilisban is ~15Ft al lejebb volt. és hol lesz két év múlva ? Vagy 5 év múlva? segítek : https://www.youtube.com/watch?v=YWTG-9gqQMc
Mármint Többes szám első ? vagy az én esetemben többes szám második ? Te miért lennék kivétel ezalól ? Nem Ft ban kapod a fizetést ? vagy rád nem hat az infláció ? esetleg a reszid független ? vagy vállakozásod van? Csak nehogy megtetszen valakinek... ;) Értem én, hogy te mindneki felett akarsz állni, de az igazság az, hogy te is úgyanúgy a befőttes üvegben vagy (hacsak nem vagy NER tag, mert akkor beépített ügynök...)
Figyelj már pálinkaforradalmár ! Nem az az öröm, hanem az hogy nyakig vagytok a saját szarotokban és minél jobban vergődtök annál jobban elmerültök. Az elmúlt 100 év legjobb 10 évében 12+ év 2/3 erre volt képes.........
Komolyan nem értem, hogy hogyan gondolod, hogy jelenleg alul értékelt lenne a Ft. Mármint funda alapon. nem 18% os stokedli alapon. (mert annak még csak a lehetőségére, hogynem hogy csökkentik, de hogy nem viszik feljebb, felső kamatfolyosó csökketés, ugrott 9Ft ot. ) Mi lesz akkor ha kényszerből lejebb viszik (nem hiszem mert az infla még juniusig tutinem csökken érdemben --> ársapkák is maradnak.... Értem hogy te szeretnél erőset, és itt szívod mindenki vérét aki szerintem racinálissabban próbálja nézni a teljes képet távolabbról, nem csak az árfolyam mikormozgásait napon belül, de a középtávút is (1 éven túl min) .
Azért a kisgyerekeknek már mekkora öröm a 378-as euró. Pár hete már 385-nél elbújtak. De hol van még a 400 fölötti tartomány, ahol ezek boldogan vásároltak! 😂😂😂
Értem , elnézést a félre tájékozatatást akkor. Én úgy vettem le, hogy szerződtetek emiatt nem érvényes a mostani rátok. Ennek ellenére továbbra is úgy gondolom, ha ezt nem alkalmazzák " minden" szerződő és nem szerződő félre (önihábján információ hiányában, vagy aggodalomból szerződöket) akkor az megint nem igazságos elszámolás. MVM nekem tegnap küldött levelet hogy ÁSZF módosul... csak kivontat, de vannak pontok amik nem tetszenek, de tenni természetesen nem tudok ellene.
Ez nem egészen így működik, mi NEM TUDTUNK szerződni, mert nem volt kivel. Senki nem szerződött le velünk, mert nem érte meg, így kerültünk az MVM-hez. Több helyről is kértem ajánlatot, mindenhol letojtak.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)