Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
mesélj kérlek miért értük el a 370et??? és mibe kerül??? és kinek??? ez a siker nerniában? Látod , hogy a semmire mit mozdult a FO$rint?? látod a többi régiós társat meg usdeurt??? most ki bánt minket? Ma mivel megyünk?? mi lesz a narratíva? Olaj, gáz, usd, délafrikairand, pityun, vagy megharapott valakit egy cápa ausztráliában, netán a szankciók, v sosros támad ismét?? Kiszámítható környezetben lesz csak fejlődés, na meg gyerekvállalás...
A nemzeti valuták több célt szolgálnak, az egyik, hogy jelzik a nemzeti
gazdaság állapotát (erejét, produktivitását), a politikai rendszer
stabilitását. látszik az erő!!! ------->>>> https://imgur.com/a/9srtQIS
Lesz még négyszáz, ebben biztos vagyok, fel fognak menni az energiahordozó árak, még csak április van, főleg ha lesz egy hidegebb tél. Kamatcsökkentés is már időszerű lesz. Én pld. nem kereskedni akartam, csak értelmes devizában tartani a pénzem. bár jobb lett volna eladni 402-nél, de nem vág földhöz, most szépen hoz az importon lévő árfolyamnyereségem.
akkora öngólt lőttek itt páran, és közben bizonygatják, hogy mi voltunk a hülyék :D Háát erre szokták mondani, hogy a tényekről kár vitatkozni, kicsit olyan mint verébbel sakkozni :D egy bő 60 ft-os bukta szép mínuszt termelt és ha hozzáadom a kamatokat is amit elbuktak úgy már nagyon vastag az a bukó... van aki a saját kárán tanul az okos pedig másén :D
Ha hozzányúl az MNB a kamathoz, akkor nem valószínű, de én nem jósolok semmit, mert nem értek hozzá. Viszont amint láttam sokszor a fibo sem hozta a papírformát. (Nyilván nem én élek vele, hanem a fórumtársak.) Alapszabályok viszont vannak és azokhoz azért lehet menni valamennyire.
Egyelőre nem vág földhöz, de van egy pár magas fogyasztású gép, amiket terveznék használni. Csak annyit akartam jelezni, hogy ez a támogatjuk a KKV-kat, sokszor mennyire látszat csak és nincs mögötte semmi.
Oras chart, trendvonalak, 200 oras mozgoatlag alapjan en ugy latom, hogy 374 alatt meg nem tortent semmi se. Ha 374-et attori, onnantol jo esellyel latszik a trendfordulo.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)