Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
mit szólsz ehhez a FO$rinterőhöz?? szerinted miért történik? 1 nap alatt 2 hét erősödni próbálását elesni azért nem kis teljesítmény , nem? Vajon miért váltották ki virág elvtárs szavai ezt a reakciót a piacból??? Kezded kapizsgálni, hogy mitől volt FO$rinterő és mitől nincs??? Látod, hogy milyen jól teljesít az ország? szerinted, ha csökkentik a kamatot, akkor hol lesz az árfolyam?
köszi :) először azt kerestem volna, ahogy anulu be van ásva nyakig a homokba, de ez jött be elsőnek és jobban tetszett. Ahogy az mnb trükközik próbálkozik, ügyeskedik, körbeugrálja és incselkedik a piaccal, majd az egy jól irányzottal padlóra tossza, mint 1 darab sz@rt. * trollok Itt látszik csak az igazi FO$rinterő büszkék vagytok?????? : a leggyengébb régiós társ mai gyengülése 0,01% a népnemzetthy mutyisztáni 2,11% itt mán csak a piócás ember segíthet, mert a belevásárlás ereje elszállt https://imgur.com/a/Qu6iyrP
Bukóban az ül aki realizálta a bukót (kb senki a fórumon, a való életben is maréknyian ha van esze), de ha kivár még lehet többet hoz mint a PMÁP od ;)
Ja ja annyi a különbség csak, hogy némi kamat tartja a csúzlit és húzza a gumit egyre feszesebbre.. amíg el nem reccsen és orrba nem veri magát a kezelő, vagy amíg el nem eresztik azt kilövés... Hát tényleg ugyanott vagyunk.. Ja meg a boltba is az árak is "ugyanott" figyelnek, meg úgy minden ugyanaz ja ja.. Ha az eu pénzekre gondolnánk akkor még igazad is lehetne..
Jár a pacsi a Bud Spancer linkért... simán bele képzeltem Matolcsyt vagy Orbánt, ugráló benszülött meg a Ft és a teljes ország... aszem hazamegyek és filmet fogok nézni (Most már tudom honnan jön az anululu is...) Napon belül vagyunk 1,42% esésben. Ezt semmiképp se nevezném szupernak. főleg ha nem a heti vagy éveshez, hanem középtávhoz hasonlítom. Mikor kijöttem volt az Eur 355 és most meg a közelébe se tud menni. Közép távon meg kinéz egy mégegyszer akkora gyegülés.. BudSpancer jön és csattan a saller (az lesz a valóság... )
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)