Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
csak tudnám ilyenkor Gézuka meg Bandi hová tűnnek? gondolom nem vettétek észre, hogy csak akkor jönnek ha 4 ft-t romlott a pengő. nem is vertek át mindenkit lool :D
Ránéztem az árfolyamra... mondom idekattintok, lássuk, megy-e már a meglehetősen kiszámítható fröcsögés... Bár az árfolyamot tudnám ilyen biztosan előre jelezni...
át kellene nevezni a fórumot! tippeket várom a névre, de itt van pár tipp: O1G vagy jogállamiság vagy esetleg utálom MO-t vagy hasonlók jók lehetnének, mert itt mindenről beszéltek csak a Fo$srintról nem :D
Én dollárt soha nem vettem... sorry.. EUR ban fizetnek így arra sincs szükségem... De biztos EUR---> FT --> EUR kereskedtem, hogy segítsek az országnak... (nem...)
Az elmúlt hónapokban nem volt érdemes a forint ellen játszani, főleg USD tőkével. És ez egyelőre még mindig így van, az SP leminősítés sem állította meg, és széllel szemben nem érdemes. Majd egyszer ez is fordulni fog.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)