Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
utoljára, amikor gyengült a FO$rint és az rsi a 62es magasságban járt, akkor 407en nyitottunk, ma meg 418on... és úgy gyengül, mintha csak ez lenne a dolga
fo$ 420.275
+2.005 +0.48% román lej 4.9211 +0.0030 +0.06% bolgár leva 1.9556 +0.0002 +0.01% cseh korona 24.2875 +0.0295 +0.12% horvát kuna 7.5536 +0.0046 +0.06% lengyel zlotyi 4.6860 +0.0042 +0.09% FO$rint, ismét toronymagasan a legsz@rabb!!!!! Ezek nem tudnak kormányozni, akinek az irányítása alatt a FO$rint ezekbe a magasságokba szökik! a 18% kamat is olyan, mint kopasz pin@n a paróka!!! semmivel sem ér többet! Nem beszélve arról, hogy miféle vezetési stratégia az , amikor a hegyi útszakaszon" kanyarban előzés után" elrántjuk a kormányt, hogy ne ütközzünk össze a szembejövővel és büszkélkedünk vele, amíg lehet, hogy milyen ügyesek voltunk, azt viszont nem mondjuk még ha észleljük is, hogy habár az ütközést elkerültük a szakadékot nem tudjuk.... Továbbra is bassz@k szét az országot ezek a világ barmai! ők
megmondták!! előre nem hátra! hogy térdelnének le egy ménes csődör elé!
Nem gondolnám hogy OV vallásos lenne, inkább azt mondanám, hogy ő a pézben hisz, és a hatalomban, neki az az isten. Jelenleg szerintem erősen kényszer pályán mozog, és a saját döntéseit nem saját szabad akaratából hozza meg, hanem tűz oltás jelleggel próbálja lereagálni, úgy hogy hatalmon maradjon, és lehessen lopni. A mozgástere és ezzel a mi kilátásaink is erősen szűkülnek. Bízzunk benne, hogy nem hátrál ki és akkor nagyon fájos lesz akkor van esély a változásra. Ha kihátrál és megszavazza akkor borítékolható, hogy semmi nem fog változni és a bér olló olyan szinten kinyílik mint eddig soha... sokan fognak éhenhalni és megfagyni. a 21. században 10 legjobb év utána ide jutottunk...
Közvetve nyilván érinteni fogja a HUF-ot, mit vártok a FED-től, meg az EKB-tól? Megtáncoltatják az EURUSD-t is a héten? Okosan kellene sakkoznom...kíváncsi vagyok a meglátásotokra!
Isten irgalmas! A közéletünkből, a politikusokból viszont hiányzik az irgalom! A politika élet-halál harc, amelyben a küzdő felek nem kegyelmeznek egymásnak akkor sem, amikor a szeretet parancsa azt kívánná.
Ti mi vártok a hétre? Ha jól értem egy kis 420-425 Ft körüli táncolást, attól föggően milyen hírek jönnek még, de innen nem úgy tűnik, hogy annyira repesne Német o. hogy utalhasson , ami rendben is van.
Mondom értelmetlen. Az én véleményem: nagyhatalmak háborúja, Ukrajna az elszenvedője ,és sok ezren halnak meg ártatlanul , értelmetlenül. Akkor lesz vége , ha a nagyhatalmaknak az az érdeke.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)