Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
megy ez a nagymagyarság, de nézz csak ki az utakra, a közéletre, akár egy bevásárló kpba, egy lidibe, vagy a kisvárosomba, homo homini lupus est a négyzeten. mindenki akar, tülekedik, lop, használ de nem ad. vigyétek Tietek lehet...birkák.
Szerintem előre árazzák a lent említett lagymatag eredményt (OV pucsít, Helyreállíási átmegy 17 pontal de pénz egyelőre nuku, 7,5milliárd € feltételes zárolás 27 ponthoz kötve, de nem végleg elveszítve) és így folytatodik az ördögi körben a lefelé tartó lassú spirál. Ezt kívülről előre pozitívnak árazzák. Ha ennél rosszabb eredmény lesz úgyis ugrik min 5Ft ot... Megerősítésre meg kb stagnálni fog..
Midenkinek 1 élete van, úgy cseszi el mindenki ahogy akarja... nem kell itt azzal jönni, hogy otthon kell maradni , és húzni a gályát... Ha te nem tudtál vagy akartál élni ezzel a lehetőséggel szíved joga, de ezt a nagymagyar önsajnálatod ne vetítsd már ki másokra.
jól teszed! bár lehet orvbánnal jobban járnánk, mert a csüngő hasától sokat nem tudna produkálni, meg amúgy is... kell az energia az emésztésre! kormányinfo+ malopcsy https://www.facebook.com/watch?v=3397164953859744
Korabban az volt a celom h legyen a gyereknek majd lakas. Mar nem, eladtam oket jo idoben. Nem szeretnem hogy itthon legyenek. Veszek majd kint nekik papirt lakhatast
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)