Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ez egy elég optimista cikk.. kb mindent egy lapra, az EU-s pénzekre... Hát igen, csak attól még a szarka, marad és hiába a pénz, ha az nem jól lesz elköltve.... Vicc ez a cikk... A rákos daganat (NER) marad, akkor mi változna?
Ha megnézed az összes NERES cég az állam emlőit szívva él. Nincs köztük olyan, amelyik működőképes a jelenlegi vezetői-tulajdonosi háttérrel piaci alapon. Akár a 4IG, akár az MKB-BB-Takarékbank, CIG, M1 autó kft, Mészáros szállodák, stb.
Most pont ez az ami lehetetlen, mert ez tartja életben a NER rendszert. Amint elzárják a pénzcsapokat a háttér oligarchák felé, bedőlne az egész úgy ahogy van.
Ja csak miből meg majd pont ő fogja megszivatni őket :D : D Elnyomják mint a csikket hagyjuk már. 5 perc alatt be tudnák dönteni a forintot!! Ne feledjül háború van és megint a rossz oldalon állunk. Nyilván valakiknek a tyúkszaros élete múlik most ezen.
Csak az osztogatást lehetne leállitani és teljesen új világ jönne. A teljesen feleslegesen kiosztott és inflációt tápláló pénzek már magánpofáknál vannak babavárosoktól Mésziig.
Magyarország piszok jó helyen és helyzetben lenne ha a nép nem ragaszkodna a saját kifosztóihoz. A belváros dugig tele van. Annyi az euró mint a nyű csak mindent lenyúlnak. Minden héten 100 milliárdot kitakarítanak az államkasszából. Tegnap a diákhitel kamatát engedték el ma villámpályázaton követhetetlenül kiosztottak 100 milliárdot.( persze sejtjük kik ültek az első gombnyomogatok között ) 1-2 nap és jön a következő lopás,károkozás. Az összes ilyen pénz megy magán bankszámlára,lakásokbe,autókba,luxusra. Költik mint a cukrot.
Olyan itt soha nem lesz. Még szándékosan sem. Törökország 9 szer akkora népességével és még nagymérvű balkáni strukturájával nem hasonlít semmiben Európa közepére.
a nemzeti bank kaméleonja utalt egy 10%os FO$rintgyengülésre is. Igaz azt nem mondta, hogy túl vagyunk-e rajta vagy csak most jön??? Igaz az idén már 15% megvolt, ha erre rájön +10% kb 410 hez képest az lesz 451 akkor a 451/355 már idén több lesz, mint 27%
Én tartom a ma nyitott két pakkot, pluszban van, de még csak nagyon keveset dolgozott le az inflációs adatok közzététele előtt zárt csomag bukójából. Szerintem is lefelé kell mennie, ha mégsem, akkor zárni kell, mert 420, aztán 427, aztután pedig a csillagos ég jön. De szerintem nem fog, most legalábbis nem. Nagy a para, ilyenkor tud jól fordulni. Matolcsy is utalt rá, hogy épülnek a forint elleni speka pozik, de meg fogják őket szívatni.
Nem tudom meddig megy most a Ft megtolása, de szerintem hamarosan fordulni fog, lehet, hogy már holnap. Ha nem jön ki új rossz hír, akkor illene fordulnia, mert a Ft elleni pozi tartása nagyon sokba kerül.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)