Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nekem is ez a furcsa. Tele minden bolt. 700Ft-os benzin után is dugók mindenhol. Ha a mercit követik a többiek is és 30% emelések lesznek akkor szerintem Bod Péter Ákos által kijelölt ár-bér spirál jön, de nagyobb kérdés a valuta.
Te félrenéztél valamit barátom. Én annyit mondtam, ha külső erős spekulációs támadás érné a ft-t az ekb segíthetne intervencióval, erre van az ekb mechanizmus. Ebben az esetben ez nem áll fent, szimplán balfasz a kormányunk. És nem kell ez az alulus duma, a 434 ed még mindig lecsó🤣🙈
az hagyján, hogy gyorsabb, de sokkal olcsóbb. Néha akár 13 fillér a spread, ami mondjuk egy normálisabb (100eur) tételnél már elég jó. Napközben én 30 fillér fölötti spreadnél nem is kötök, szinte mindig alatta van.
Én otp treasury-n keresztül szoktam telefonon kötni csak néha nem érem el őket mert sokan foglaltak, de order-t leadok előre és ők hívna ha teljesül köszi a linket megnézem mert nem árt ha lehet valahol gyorsabba kötni és zárni
saxo. A weboldalt használom, mobilról is, az appot kipróbáltam, de ugyanaz, semmi előnye a böngészőben megnyitott platformhoz képest. Volt korábban a concorde-nál és az ersténél is hozzáférésem, de aztán rájöttem, hogy tök fölösleges: ők is a saxo-s oldalt közvetítik (tök ugyanaz), viszont jóval magasabbak a spreadek. A saxo azért jó, mert van mögötte EU-s banki háttér és 100e EUR-ig garancia. Demót érdemes kipróbálni: https://www.saxotrader.com/d/trading/open-positions
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)