Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A hagyomanyos osztrak bankok meg nem teljesen online ellenorzik, de valoban, Revolut, wise es hasonlok baromi ugyesen videon megoldjak. Megnezik a kartyat, biztonsagi jeleket, a fejemet, aztan elkoszonnek es mukodik a szamla :)
Európában a leggyalázatosabb ország Magyarország. Efelől már senkinek nincs kétsége, csak kétmillió fideszbirkának. A többi párszáz millió látja a valóságot.
Heló . Eddig pozitív. Regisztrációnál egy Indai diszpécsernek kell telefonon keresztül a személyi hologrammot mutogadni, az nem ment elsőre, de amúgy problémamentesen működik. Megy vele a telefonos fizetés, és a wise-t használja váltásra :)
Közben ma megint salátáznak a parlamentben : Ez alapján nem kell nyelvvizsga egy diplomához.... 2022. Korábban még úgy volt, hogy már a felvételire kell 1 közép fok... Dehát ha nem tudnak idegenül akkor kisebb eséllyes dobbanatanak (okosnéger.gif),talán megszavazzák, hogy ki kell adni a bizottság kérésére a vagyon nyilatkozatokat. (mit izzadhatnak a könyvelők, hogy eltüntessenek mindent...)és az egységügy távirányítósra kapcsolása... (femondási hullámra felkészülni 3...2..1....) https://24.hu/belfold/2022/12/07/parlament-egeszsegugyi-torveny-felsooktatas-bundestag-eliteles/
Ezek bünözők, nem nem totál hülyék. Hitel lesz, mindenképpen. Egyébként a németek is furcsák. Ezer szálon kötődnek az oroszokhoz, normális fegyvert sem akarnak adni.
Simán kinézem belőle, hogy van akkor tuskó, hogy ne essen le neki a 20 Fillér. Kicsit még bízom is benne.... Akkor mondhatnánk ki, hogy CSAK és kizárólak Orbán követett el különös kegyetlenséggel, előre megfontolt szándékkal népírtást... A saját népe ellen.
szerintem 1-2 Ft ugrás fel, mert nyilván szar lesz az adat -- de akkora változást nem várnék.. mondjuk ez a 410 a tegnapi 415 után nem tetszik nekem :(
Tegnap Viktor már puhított álláspontot közölt a közös hitelre, amikor cáfolta, hogy szavaztak volna. El tudod képzelni, hogy ilyen értelmetlen ügyben keresztbe feküdjön?
Online a nagyjat el lehet intezni, de mivel gondolom nem ott laksz, nem ott dolgozol, igy egyszer kenytelen leszel szemelyesen megjelenni a hatarmenti fiokban. Penzmosas elleni torveny miatt.
Peti: nezd meg a propagandat, 100%-ban HALASAK ORBANNAK, hogy 13 honapig olcson tankolhattak. Ennyi. A legjobb dolog volt kivezetni a sapkat, egyetertenek a fideszesek :D Itt nem lesz valtozas, nem lesz koncolas, totalis agyhalal van. Az orszagnak vege.
Revoluton is simán lehet Ft számlád, Wise on is, Revolutnál minden SEPA / IBAN alapú, a Wise nál meg a Ft számlához egy magyar számla van. (nem tudom melyik bankkal van szerződésben a Wise) Ha átváltást oldalról nézem Wisenálfix költségek vanna, mind utalásnál, de a Revolutnál 1000Font értékig ingyenes a konverzió, és az utalás is. (Igaz Revolut -->OTP / MKB 2-3 nap átfutás)
Miért nyúlnának hozzá a megtakarításokhoz? Jelenleg bőven elégséges a devizatartalék, ráadásul folyamatosan kapjuk is az EU-tól. Mocskos gengszterek ezek, de lógni nem akarnak (sajnos).
Hogyan hozhatok létre bankszámlát Ausztriában, kártyásat? Online lehetséges? Vagy csak személyesen? Tudtok ilyet? De nehogy a Sperb bank leánycégét ajánljátok !:)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)