Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Hoppá, hoppá, mi történt? Töri a 416-ot? Az tényleg kari. Ami a holnapot illeti, arra száímtok, hogy az EU új jelentést ad le, amelyben már magasabb lesz sokkal a kondíciók teljesítése, így kisebb és kevésbé szigorú zárolás jön, ami erősíteni fogja a forintot.
wow, kemény... nem mertem még ilyet, mármint eddig max. olyat toltam, hogy egy nap ide-oda, igaz az nagyobb összeg volt. de csodálom, hogy erre nem ugrottak még rá nálad korábban és ilyenkor jön egy értesítés, hogy nem válthatsz többet? :O mennyi időre blokkol?
5,10,20 fillérenként szoktam 2000-20000 hufit átváltani USD,EUR,CHF-be. A kedvencekben a megbízásoknál szoktam megadni az árfolyamot. De amelyik nap 1 millát legalább átpörgetek,akkor sok darab tranzakció van. Így sikerült a tegnapi 410 alatti leszúráskor elérnem a napi limitet. :-) Metal csomiban vagyok.
Ebben csak az a baj hogy túl sok a HA. Jövő hét izgalmas lesz. Hosszú időre eldől milyen irányba tart az ország. Csehek és németek szerintem nem fognak engedni, és O1G sem. Fizikából meg tudjuk, hogy mi történik, ha egy megmozdíthatatlan tárgy találkozik egy megállíthatatlan erővel.... Szerintem Orbán nem fog engedni, a helyreállításit élből bukni foglyuk a többiért még vissza mehet pitizni...
Muszáj lesz kiegyezniük az EU-val, még ha Orbánnak egy bukkake menetre is kell beneveznie. Az is lehet, hogy az MNB is emel egy nagyot az ON hitelen. Szerintem az infláció miatt egyszerűen nem engedhetik el a forintot. Elismerem, vágyvezérelt érvelés, a korábbi mellé nyitottam még egy EUR/HUF shortot, most a duplázott pozíció már szépen pluszban van (de még sehol a múltkori bukóhoz képest). Ha holnap enyhítene az EU, akkor mennénk vissza 402 felé nagy svunggal. Akár 400 alatt zárhatjuk az évet. Jó, tudom, álom, de monduk ezt kérem karira.
Négy óra alatt túligényelték a kkv-k a 100 milliárdos kamatmentes EU-s hitelkeretet Nu ezért romlik a forint Tiborcék és a háverkák mennek megvenni az új lakásaikat,autóikat ebből az odaszórt 100 milliárdból
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)