Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Apró példa. Magyarországon alkamazottként, kb esélytelen adó visszatérítést kapni így az emberek nem is nagyon csinálják. Németországban én kerestem egy könyvelőt aki ezzel foglalkozik, megcsinálta és kb 1 havi kezdő fizum kapom vissza. :O Nagyon nagyon meglepődtem. Tegnap küldtem még csak el az itteni adóhivatalnak + ez egy tört év, 10 hónap csak , de kíváncsi leszek .
Vagy kizárod a környezetedet amennyire csak tudod, egy példa: a garázsban beülsz a kocsidba, onnan a munkahelyed zárt, őrzött parkolójában kiszállsz belőle, lifftel fel az irodába és ugyanez vissza. De ez nagyon melós. Aki ezeket meg meg tudja tenni, azoknak sokszor egyszerűbb inkább egy megfelelően választott országba költöznie - ott ez az alapcsomag része.
Akko' a felelős polgár/akinek nem tetszik/akármi az csak fogja magát és elmegy olyan országba, ami neki szimpatikusabb. Kár, hogy az ember a családját, rokonait, az anyanyelvét, az emlékeit nem tudja egy gombnyomásra átkonfigurálni. De hát az élet nem sétagalopp, de nem is habostorta. Jobbat én se tudok.
Nem értem mi a bajod a politikai elittel. Mi dent jól csinálnak. 32 éve hatalmon vannak és még sokáig ott is fognak maradni. Akkor ki a hülye? Ők vagy a nép?
Nem lehetne, hogy először a polelit végzi el a felelős vezető tanfolyamot? Természetesen a ne lopj, mert levágjuk a karod elv feltétlen elfogadása után.
Mondjuk oktatáni kéne az embereket, hogy ne csak parkoltassa a pénzét, de hogy nyíltan bele szól... Csókolom ez már az éles dikatatúra vagy még van pár állomás? Mikor lőnek a tömegbe ha nem úgy táncol ahogy a geci fütyül ?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)