Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
"Nap mint nap vizsgálja a kormány, hogy miért készpénzbe áramlanak a megtakarítások, amikor ez valójában egy zombi megtakarítás." Majd hamarosan megmondják az embereknek, vagy kötelezik őket hogy mihez kezdjenek a pénzeikkel. Mit képzelnek ezek, mi közük hozzá hogy ki mihez kezd a pénzével? Ennek így nagyon csúnya vége lesz.
Nevetséges. Pont h az a jó ha több szolgáltató van, mert akkor van verseny. Ez igaz a bankokra is. Persze értem én amikor Csányi is arról beszél h túl sok bank van. Minden szentnek maga felé hajlik a keze...
A cikkben ez a hájas fasz ezt mondja: "Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. Meglepő számomra, hogy vannak még mindig ennyien. Nem fogok olyat mondani, hogy ahogy 5 nagy bank kell, úgy 5 nagy biztosító is kell, mert ez még nem forrott ki nálam. Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva." Vicc, szégyen, hogy az állam ebbe is bele akar szólni.
Most már a kormánypárt se szóljon bele. Ideje feloszlatni a parlamentet, aztán csak évente egyszer összehívni, hogy utólag megszavazzon mindent, lehetőleg 1 jóváhagyó döntésbe csomagolva az egészet...
Obi van kenOBI?? Nem bíznak a kis genyóban .. "A cseh soros EU-elnökség azt tervezi, hogy megfordítja a négy kulcsfontosságú ügyben a szavazások sorrendjét a pénzügyminiszteri Tanács decemberi ülésén, és így előbb azokat az ügyeket viszi szavazásra, amelyeket eddig blokkolt a magyar kormány (Ukrajna közös adósságvállaláson keresztüli támogatása, illetve globális minimumadó), és ha feladja ezekben a vétóját, csak akkor kerülne sor a magyar helyreállítási program jóváhagyására, illetve a felzárkóztatási programokbeli felfüggesztésekről szóló t..."" https://www.portfolio.hu/unios-forrasok/20221130/ujabb-varatlan-fordulat-az-eu-penzeinknel-elobb-kernek-es-csak-utana-adnak-582228
miközben mindenki egy helyben toporog, mi eLŐRE megyünk!! 409.240
+3.870
+0.95%
rángatják a FO$rintot, mint szájERESZES (melegÚR) a f@szát... https://imgur.com/a/AduBUYU
én csak remélem, hogy nem így lesz ahogy írtam! De egy jó menő időszakban ezt játszották, akkor most mi és mitől változna? Akkoriban bevezették a máp+ alompapírt, amiben sokan ülnek még a mai napig nem kis veszteséggel, ami nekik ugyanekkora nyereség. Ha ugyanezt eljátsszák a mégszuperebb 12%ossal akkor itt jól beszopj@ a nép! És vajon az az érdekük, hogy jól járjon a nép, vagy , hogy jól lenyúlják őket??
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)