Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A K&H állampapír alap "pénz parkoltató" termékük, arra az esetre ha épp nincs határozott véleményed a piacról. Viszonylag alacsony kockázat mellett tudja szállítani az éven belüli államkötvények hozamait. Célszerű legalább pár hónapra elköteleződni, mert nem betétekbe fektet szóval napos/hetes időtávon vannak kilengések az árfolyamban. Ez kb arra hogy "legalább be van fektetve", jobb mintha a számlán állna.
Benne van a munkaköri leírásában hogy minimum kéthetente nyilatkoznia kell arról mikor érkeznek az EU-s pénzek. A dátum mindig tolódik, de előbb-utóbb talán összejön neki, ha meg nem lesz igaza akkor Orbán azonnal lapátra teszi.
Gőgös Gúnár kerti törpének az a célja hogy itt is olyan imádat vegye körül, mint Észak-Koreában Kim Dzsongunt. Akkor talán teljesülne a régi álma és az M1 szerint foci VB-t nyernénk. :) Emlékszem 2014-ben Észak-Korea a helyi állami TV szerint megnyerte a foci VB-t, (pedig a valóságban ki sem jutottak), a népük meg simán elhitte. :)
Van itt aki K&H banknál fekteti be a pénzét/ott tartja? A gondom,hogy a TBSZ-be maradt hufom. Mostanában csipegetem a nyersanyagalapot az olcsó olaj alatt. De nem akarom túl nagy részben/diverzifikálni akarok. A piacon korrekciót/esést várok,tehát részvényalap most nem jöhet szóba. A kérdésem,hogy mibe lehetne mostanában berakni a maradék hufit. Láttam állampapíralapot+külön különféle állampapírokat. De ezek közt én nem igazodok el. :-) Ha gyengül a hufi ezek mennyire jók? Előre is köszönöm!
Sziasztok! EUR/HUF-fal Ti hol, hogyan kereskedtek? Én Erste certifikátokkal próbálkozom, de valljuk be hogy az árrés és az árjegyző eltűnése miatt nem a legjobb.. Mi a legegyszerűbb, legkisebb költségű, árrésű lehetőség konkrétan az EUR/HUF longra, shortra? Köszi előre is!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)