Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Én elsősorban az adókedveményekre gondoltam, de igazad van a CSOK és a babaváró + a büntető kamat maximalizálása is ugyanez. Ha ez nem indul mindenki más ellen megeszem a kalapom. (Dehát készült hatástanulmány ebben 105% ra biztos vagyok!!!) Kíváncsi leszek mikor éri el vagy közelíti meg a lakhatási költség és ezzel az rezsi és szolgáltatások ára a nyugatit. (részben már ott van FYI)
Arról nem beszélve, hogy amelyik piacba így belenyúltak profin, az torzult is egyből. A támogatás beépült minden árba, vagy attól is több. Tehát aki kapta, az ugyanott van vagy picit rosszabb helyzetben, aki nem kapta az nagyot szívott. Gyermekvállalásra kb semmilyen pozitív hatása nem volt, a régióban ugyanazok a mozgások voltak ebben a tekintetben, piactorzító támogatás nélkül. Ennyit az egész népnemzethy halandzsáról.
Szóval a múlt heti pozitív hírekre oldalazni és picit tudott erősödni a Ft, de most egy rossz hírre ezt mind elveszítette. Lehet hogy tényleg ekkora a lyuk a költségevetésen, hogy mégse játékpénz ? A legjobb lenne ha semmit se kapna + dec 6 ig se fogadnák el a covid helyreállítási tervet se (tudtommal az is jogállamisághoz kötött ) na onnan lesz izgalmas .
Már megbocsáss, de a szolidaritás és a szociális egyenlőség alapján, ha egy csoportot kiemelsz akármilyen okból akkor az a többivel szemben attól még NEGATÍV diszkrimináció. Így értem hogy a gyerekeseknek ez pozitív, de ugye a szociális egyenlőség elve meg nagyon nem ezt mondja. Dehát az nálunk az egykulcsos adóval ment a levesbe. Illetve most se egykulcsos, mert az egyenlőbbeknek mindig kevesebb.
Pozitív diszkrimináció , nem jár megkülönböztetéssel , nem valakik ellen történik , hanem a társadalom szempontjából fontos , szükséges segítség. Bárki megkaphatja , aki megfelel a feltételeknek. A sárga csillag kötelező viselése na az negatív megkülönböztetés!
Ha kereskedsz, akkor először az idotavot határozd meg. Naposon fordított fej vall. Jelenleg a jobb vall épül. Az aljat láttuk ma, a teteje 416 körül. Ha ezt a savot elhagyja , ott kezdődnek az érdekes dolgok.
Törölt felhasználó2022. 11. 23. 14:50
A kurva életbe, már majdnem lejött oda, ahol venni akartam ezt azt forintból.
Kissé hektikus a piac. Az EU pénzekkel kapcsolatos mindenféle pletykák miatt, főleg. A Spiegel szerint visszatartanak valamennyit, de azért fizetnek, egy lengyel lap szerint már a jövő héten jön pénz. Fene tudja, mi lesz. Mondjuk az EURUSD is elég idegbeteg. Kijön egy erős USA adat (PMI), jóval a várt felett, erre a dollár erősödés helyett gyengül. Mindegy, majd beáll a jó irányba.
eur FO$rint +1,40% usdeur +0,08% eurczk +0,03% eurron +0,06% eurrsd -0,01% eurbgn +0,01% eurpln -0,13% MI a SIKER, ha nem ez??????? ez mindenhonnan látszik! ERŐS stabil a gazdaságunk!!! Csak a semmi is kibillenti egyensúlyi helyzetéből!!! https://imgur.com/a/FYSomGI
Tesztelgetik szerintem a MNB-t. Figyelőben,van-e még az erre rászánt devizatartalékból. Nem tudom ha elfogy,mi lesz ami megvédi a forintot. 50% alapkamat esetleg?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)