Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Én az első főállású fizetésemből 79' : 6.2 ért vettem egy doboz fecskét és 5.2 ért a sört. Azt hiszem 1 HUF volt az üvegbetét. Az órabérem 13.5 volt. A Vaskakasban egy rántottmáj hasáb +korsó jattal együtt 20 forint volt.
Ezt nem hittem volna. Jól írták itt, gyakorlatilag ezek szektások. Ez megdöbbentő hogy ilyen agyalágyultak ekkora létszámmal vannak, és az agymosás mértéke is. Ezek után már, ötletem sincs mit lehetne tenni ebben az országban.
Nem mentem sehová adtam megbízást mert prémium számlám van. Aztán átvittem PEMÁP ba és köszönöm jól vagyok :) Most épp a fél éves kamat pottyan hétfőn ami majd egy 10 es EUR-ben, ha a dagadt és a kancsal nem lopja el. És ez májusban még több lesz szerintem.
En is ezt mondom. Az orszag olyan zsibbadt allapotban van, hogy csak egy sokk tudna felebreszteni az embereket. Ezt tudja az eu is, szerintem most probaljak Orbant eltavollitani, de ez a valasztopolgarok nelkul nem fog menni. A birka nepnek meg kell , hogy fajjon, maskeppen nem akarnak valtoztatniw
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)