Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Írtam, lehetőségekhez képest. EUR-nál hosszabb távon jobb. Én eddig csak ingatlanban voltam (2014-2017 között vettem), nyertem egy csomót, de most szerintem diverzifikálni kell.
Ahonnan én nézem, se nem vicces, se nem szórakoztató a folyamatos fosrintozás, de a ti teljesen alaptalan forint erősödésről fröcsögésetek sem az a kifinomult profizmus... 434-nél a fordulatot egy meglehetősen kiszámíthatatlan ... khm.... unortodox lépés eredményezte. Szóval úgy csinálni, mintha ez 2 hete is tök nyilvánvaló lett volna, elég ripacs hozzáállás...
a farkad nem érdekel, de egy éve 50 forint volt egy tojás ma meg 130.
Törölt felhasználó2022. 10. 22. 09:23
No már megint szaladgálnak a 🐑🐑🐑 talán nyitva maradt a kapu . Nem hogy a kevlármellényes utcaiharcos körül szaladgálnátok hogy ne beszéljen hülyeséget.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)