Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Én is azt mondom hogy SAP. Tekintve az aktuális terjeszkedési stratégiájukat plusz az új szerződések rohamos növekedését több évre garantált a növekedés. Dolgozói részvény vásárlás dübörög, szóval nekem csak SAP
Viccelsz ? Már most is jó. Épp most voltam MOL kúton ahol 365. A 6400 forintos matrica 17.53 EUR. - Már most eldörrent a repülőrajt. Jobban teljesít, előre megy ez ahogy megígérték :)
Shortos robot ebben a mester, ő mutatta az utat!:) Én csak most kezdtem, csak a rum volt saját találat. Nálam is az a gond, hogy nincs időm semmire, az év vége egyedül a szabad.
https://invst.ly/186aan . A 9 napos Tenkan sen itt kék a vonalat a bordó Kijun sen megközelíti, de nem metszette. A metszés jelentene trendfordulót. Támasz a zöld felhő ami felett vagyunk egyértelműen. Másik támaszt az eltolt zöld vonal mutatna ha az metszené az árfolyamot vagy a felhőt. De nem sok nyomát látom ennek. Így ez emelkedő trendet mutat. Megerősíti a napos gyertyák kanóca, ami a sok felső után egy alsó árnyékot vető gyertyával zárult. Ez már emelkedést sugall. Alakzatban egy dupla alj alakul ki ahol a második alj az első felett van kicsivel ami nem baj ha az emelkedő trend folytatását várjuk a jelzéstől. Elliott szerinti hullámok számlálását másra bízom :) Rövidebb mint D1 időkeretben kár nézni, mert olyan mint a sündisznó. Fel- le rángatják nem kelti a stabil árfolyam képét. Ischimoku felhő szerinti elemzésről ennyit. W1- ben pontosabb lenne. Szépített a forint az euróhoz, de ez kevéske volt.
ERP vállalatirányítási rendszerekből az SAP a fejlettebb. Az első. Ez húzza a DAX- ot is és ez az amiben Európai tech szektor verni tudja a az amerikait. Kétségtelen az Oracle se “rossz” , jobb a felhő kapcsolata és USA -ban talán elterjedtebb. Én azt tanácsolom mint sokszor itt is érdemes diverzifikálni! Egy 60- 40% SAP-Oracle megosztásban. Esetleg 40-40- 20 % ahol a Microsoft Dynamics 365 miatt a Microsoftot is beraknám a kosárba! Utóbbi nagyon erős AI- ben és az Office integrációban.
Majd jövőre nekem is lesz ezekre kapacitásom, csak ne felejtsd el akkor is írni őket :) . Oracle-ben 100%ot nem, de egy kellemes 10-20 benne lesz,cserébe azért nem olyan rumlis cucc. Tesla lesz a másik, abban viszont komoly potenciál lesz.
Megindul? Én ezekkel a szarokkal szeretek játszani, 100% felett vagyok:) Volt egy jó kör LAC-ban, utána Rcat, umac, megint rcat, most meg allin vagyok RUM-ban:D
Aztán amikor próbáltam neked valószínűségekről mesélni, meg erste elemzéseket bemásolni(ergo elbaszni rád az időm), hogy látod, másnál sincs bölcsek köve, akkor utána elcsendesültél. Persze látszik, hogy -ne haragudj- ,fogalmatlan vagy ezen a téren, de azért igyekeztél számon kérni, meg nevetséges jelzőkkel illetni, miközben csak a saját tudatlanságodat hirdetted. De nekem járt a ban, hát így megy ez Nerniában, megszoktuk már. Elnézést,ha személyeskedőnek tűnik megint a hangnem,jelentsél nyugodtan az állampapíros cimbikkel.
"EUR/HUF szerda, 22:57#84624 A várakozásaid ellentmondásosak, így semmit nem érnek. Ennek ellenére mindkét irányt hirdeted. Nevetséges vagy." Jaja...volt ám ott más is...én meg csak emlékeztetgetlek...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)