Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A lényeg ez, minden iránnyal lehetett és lehet is nyerni. Van aki ebben hisz és van aki abban. Én a Ft longban jobban bízok, de egyszer már én is belefutottam egy nagyobb bukóba, nem mertem tartani tovább.
jó reggelit! valóban mondtad 400 alatt is, ha valaki onnan állt volna pozícióba 380 felé, na az mit csinált volna 434nél? mert bízott volna abban, hogy , hogy az EKN mögöttünk áll!és a shortolás már emlékeim szerint 345 nél is drága volt! persze nem ennyire... de mivel nem a shortosok verték fel ide, ez csak egy kifogás ;) amúgy 2018 óta 310,640 a fo$rint szépen teljesít gye? 4,5év alatt fo$ +31,45% gyengülés, 408,190 zlotyi +14,35% 355,21 román lej +5,47% 327,63 H kuna +1,72% 315,98 bol. leva +0,01% 310,67 cs korona -3,4% 300,07 az összes régiós társ átlagát tartottuk volna, akkor ma 321,91 ben zárt volna a fo$ , nem 408,190ben alig 26,8%al romlottunk a régiós átlag felett, ami évente 5,95% romlás... ELŐRE, NEM HÁTRA!! HA MAGYARORSZÁG ELŐRE MEGY, AKKOR AZT VALAKINEK FINANSZÍROZNIA KELL, UGYE? NO AKKOR A NÉP MEG MEGY HÁTRA!!
Arra lennék kíváncsi, hogy Magyarországon mikor lesz csak annyi felelőssége egy jegybank elnöknek, mint mondjuk egy targoncásnak? Ha a targoncás nem figyel oda és a toronnyal neki megy egy motoros kapunak és leszakítja, akkor a javítási költséget levonják a béréből, második alkalommal kirúgják. Most a Matolcsy beszólása konkrétan forintosítható mekkora kárt okoz naponta az államnak, miért nem vasalják be rajta?
nem tisztem gézát védeni, de ő a hosszú távú trendet mutatja az pedig világos: fossá rongálták a forintot 12 év alatt orbánék és most küszködnek 18% kamattal és havi egymilliárd euró elégetésével, hogy ne legyen belőle millpengő. másrészt ő vicces és szórakoztató ti pedig izzadságszagúak vagytok és kárörvendők
Tudok olyat, aki azért nyitott értékpapírszámlát a héten, hogy dollár határidős longot nyisson, mert úgyis felmegy 440-ig. 422-es vételével izzadhat egy darabig.
Gézu, egy kicsit szedd össze magad. Há' nem érted? Csak nyitni kellett volna egy shortot, hátradőlni, aztán 400 alatt zárni. A kapott kamatot meg megköszönni. Szívesen. De semmi gond, nem mindenki értheti ezt a tőzsdének nevezett játékot.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)