Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
130 ft volt a tojás darabja tegnap a havernál. azt mondja minden szállítmánynál 5-6 forintos emelés. mi ez, ha nem világsiker? még a holdról is látszik
Ne haragudj, de ennek nincs értelme itt. Miért kellene azt a chartot elemezni, amikor a Ft-ról beszélünk? Más ország, más politika. Eddig idehaza más trendet követtünk. Ha majd átalakul a hazai helyzet is, akkor áttérünk más kereskedésre.
Én azért az általad leírtak mellett tudnék még nagyon komoly bűnöket felsorolni. Számomra a legnagyobb bűnük, hogy ilyen társadalmi támogatással átalakíthatták volna jól az egeszségügyet, a nyugdíjrendszert, az oktatást stb., de ehelyett ahova csak nyúltak, ott még nagyobb káosz lett. Kötélre való banda ez is!
Én tényleg nem akarok a vitátokba beleszólni, de tanulni vagyunk itt. Már többször leírtam, hogy a pénzed EUR-ban tartása (+ kamatai) hosszú időre biztosan gyengébb telhesítményt hoz, mint a Ft (+ kamatai). Az ok, hogy némi EUR kell hosszútávon (biztonsági céllal), vagy rövid távon nagy nyereség is lehet (350 > 434), de a Ft short nem működik hosszabb ideig megnyitva.
Okés, de ne legyünk már álszentek. Azért tőzsdézünk, hogy pénzt keressünk. Ha a forint ellen kell játszani, akkor adom a forintot. Nem az én tisztem védeni, én is szívesebben keresek pénzt forintlongból.
ja és 321es árfolyamnál mennyi lenne a magyar infla?? eu-s 10% os? nem pedig ksh által vevallott 20,+% de valójában 20 és 100% közötti... több ismerősöm aki jár vásárolni, vagy hozat cuccot fix rendelési lista alapján csak hetente rányom, mesélték, hogy ugyanarra dupláját fizeti, mint tavaly !! NA ETTŐL MEGY A GAZDASÁG ELŐRE! A SIKER TITKA!
Szerintem ezt már leírták a héten (talán signal). Magas kamat, eltűnt egy nagy eladó (MVM) és megvolt a pánik is 430 felett. Ez mind elég egy izmos erősödéshez.
2002, kokárda fideszesítése. Ez volt az első durva társadalmi atomizációs hadművelet. Azóta kisajátították a magyar, nemzeti, haza, család, keresztény szavakat is. Aki nem fideszes, az ezekből ki van rekesztve, automatikusan a másik oldalra veti a propaganda: libsi, soros bérenc, dollár baloldali, hazaáruló, kommunista. Ezt sokkal nagyobb bűnnek tartom, mint a 434-es eurót. A gazdaságot a fidesz után 5 év alatt rendbe lehet tenni, de a magyar közbeszédet, a rossz beidegződések két generáció lesz elfelejteni.
Egyet magyarázz meg. Attól, hogy valaki azt mondja, lesz 400 alatt az euró, az mitől fideszes? Csak mert a kormányod szóval ezt sugallod. Vagy már van ilyen tásadalmi felosztás is??
Szerinted itt olyanok vannak akik 430-on vettek először EUR-t? :D Óriási tévedésban vagy ha így gondolod. Moslék kormányod 12 éve folyamatosan gyengíti a forintot, a kommentelők többségének bőven 400 de még 300 alattról is van EUR-ja. :)
légyszíves a kereskedéseidet írd le ide, hogy tanulhassak
belőle!! miután pozíciót nyitottál légyszi írd be a mit miért tettél,
hogy láthassam, hogy hogyan alakul... utólag én is meg tudom neked
mondani egy csártról, hogy na itt kell venni és ott eladni, és HUN
shortot nyitni!! ha a propahanta megy, akkor inkább írd be ezeket
mindenki epekedve várná... amúgy tegnapi nap o: 408,560 h: 415,655 c:408,190 tegnapi nagy izzadságszagúan ;) (ez jól esett köszönöm) lejöttünk 0,370 egységet kit kell lesz@pni, kit kell lesz@pni??
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)