Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
és a külker mérleg romlás még csak most kezdődött, mi lesz még ha majd nem veszik az összeszerelt cuccokat? mondjuk szerencsére ahogy az utcákat nézem, még fogy a magas osztályú audi és merci. már a 40-50m nem meglepő. kérdem én, honnan az p....ból?
Nem tudják védeni, ahhoz teljes szemléletváltásra lenne szükség, ehhez pedig egy másik jegybank és egy másik kormány kell ! A forint a "senki földjén" van. Ez már éves szinten, ha 2021 januártól 2021 decemberéig húzok egy fibonacci extensiont, akkor elértük a 250-et. Felfelé a második sávban vagyunk ! A 300-as szint 445 !
Ma a 427-et védik, holnap az infla adat után majd a 430-at vagy 435-öt, oda elég beáldozni a festményket, szobrokat, szőnyegeket, 450 környékén repül majd a Porsche gyűjtemény is. :)
Gyanítom a birkahad ludas ebben a gyöngülésben miután nem zavarják el a Nemzeti kormányt. Ehelyett váltják át a pénzüket tovább gyöngítve a Forintot. Pedig csak rajtuk múlik egy erősebb Forint és kisebb infláció az oroszpolitika,a demokrácia visszaállitása és ezzel az Eu-s megállapodással. De Nekik inkább az üres jól hangzó frázisok fontosabba mint a hazájuk
szvsz épp az annál jobb itt minél rosszabb fázisban vagyunk... ősszel jön majd a kommunikációs kampány, amikor már elég dühösek lesznek az emberek és meg lesz nevezve a Bűnös = A brüsszelita, aki támogatja a háborút stb. Aztán persze meg lesz nevezve a Megoldás is Tuggyukki. Hiszen alternatíva nincs, vagy = Gyurcsány. 444 írt erről egy klassz elemzést, amiben legszebb mondat volt egy kormányközelitől: Az emberek meg lesznenek lepve mennyire dühösek lesznek majd az ősszel.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)