Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Mar az oroszok is lazadoznak. A magyar csak tapsol az m1 nek, hogy mi mien iok vagyunk. A kukasok lazadnak es mindenki ugat rajuk. Tessek megemelni a kukadijjat, nevetseges osszeg. Az ugatok Azt hiszik, hogy majd orban meg old mindent. Latszik, hogy Milyen ugyes
azért a qrva telibeb@szott anyjukat, felkúrták 424re és már vissza sem húzzák mindent leszarnak ezek a g.cik és mi sem megyünk utcára? jól írták a telexes cikkben... leszar mindenki mindent? meg kéne állni mindenkinek pár hétre semmit nem költeni, sehová nem menni... különben nem lesz itt infláció visszafogás sem... ha berántanánk csutkára az első féket abs nélkül, lenne fejreállás... és ugye pont a fej kapná a legnagyobb ütést!! és állítólag a hal is onnan bűzlik!!!
annak is örülök, ha ötletekkel be tudok segíteni és felkapja végre valaki a fejét ;) ha én irányítanám a gazdaságot, akkor a svájciak ide járnának ellesni a technikámat. úgy kezdeném, hogy csinálnék egy jó malacpörköltet...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)