Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A birka nep meg csak nezi, hogy kiraboljak oket. En nem is ertem ezt, ezek tenyleg csak akkor fognak felebredni, ha csod lesz. Miert kell ezt megvarni. Nincs egy tisztesseges ember a kormanyban, aki mer szolni ennek a balganak, hogy cselekedni kellene? Ez mar kezd duhito lenni
azért valamilyen szinten hihetetlen, hogy nem telik el úgy nap, hogy ne legyen új rekord világbajnok elkúrásnak vagyunk szemtanúi, itt már csak a tisztítótűz segíthet ha ebbe nem bukik bele Orbán tavaszig, akkor garantáltan az ország fog belebukni, szóval lehet választani
Államcsőd nem lesz: Forint adósságra simán csak pénzt kell nyomtatni. Deviza adósságra pedig inkább jó drágán felveszünk hitelt Kínától, oroszoktól (halasztott fizetés ennek felel meg) Egyébként mivel a HUF reálkamat erősen negatív ez nem annyira rossz az államnak, mert ezzel is csökken az államadósság, a lakossággal finanszíroztatják meg a 12 év lopását. (A nép meg még örül is, hogy 13% kamatot kap 20-50% infláció mellett)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)