Mondtam, hogy jönnek majd a gyanakvó spekák mint légy a sz@rra, és tessék! :-)) De nem Te vagy ám az első fecske! Bár valami azt súgja, hogy Szamurájt elvesztettük :-)
Nem igazán értem. Tökölődünk-tökölődünk, aztán betoppan medve úr. Kinek jó, hogy ennek fényében nem fentebb tökölődünk? Mondjuk 30-40 Ft-tal fentebb. Hiába gyűjtik, ha megváltozik a külső környezet, a nagy bejelentésekre sem lesz feltétlenül rally.
én nem ismerem a papírt, de itt is az látom, mint opinál... begyűjtötték, a tavaly évvégi hypeban jól felhúzták és szépen lassan kiszórták, és akkár fordulhatna is :)
Chartot itt mar el lehet felejteni,persze azert figyelem de felesleges.Itt mar annyi chart fel lett rakva,hogy mas papirnal eleg lenne a kov 10 evre:-)
:-) Cafatokra szaggatnám ha nem ebben a dematerializált formában lenne. De nem gúnyolódni ám! Szépen lehetett ezzel a papírral keresni. Most kicsit bebábozódott.... Fogod Te ezt még kapkodni! :-)
Lehet emlekzetetni kellene oket,hogy volt itt anno egy kibocsatasi arfolyam. Jegyzési ár 80%-os Kedvezményes áron jegyzőknek: 750 HUF Allokációs kedvezménnyel rendelkezőknek: 938 HUF Teljes áron jegyzőknek: 938 HUF Nem reszveny opcios programot kell hirdetni es 210ft-on zsakolni.Majd,ha a kibocsatasi arfolyamot elerik akkor lehet olcso reszvenyeket osztogatni.
CIGPANNONIA kitartók