Gondolj bele miota epitik mar ezt a biztositot+alapkezelot es vegre rekord nyereseg lesz es benne van a tovabbi jelentos novekedes. A gyumolcsfat sem vagjuk ki,ha mar szep termest hoz.
Pontosan ezt at kell latni az viszont igaz nem konnyu minden nap nezni a stagnalast.Viszont,ha ez megindul akkor tenyleg nagyot fog szolni. Meg mindig azt mondom ez egy aranybanya lesz mar most is az szepen termeli a tiszta profitot. Tudom,hogy minel tobb reszveny kell nekik ebbol a 94.4 milliobol es vannak is ra jelek,hogy szepen gyujtogetik.
Pontosan 2mrd feletti tiszta profit amit akar 100%-ban ki lehet venni osztalek formajaban. Ki tudja jovore milyen nagy uzleteket hoznak ide lehet siman lesz 2.7-3mrd tiszta profit. Vago Atesz sem hiaba emliti meg a barati kezekben levo bankokat es a Konzumot mint a novekedes lehetosegeit amirol persze nagy a csend. Egy esetleges kormanyzati szerzodesrol meg ne is beszeljunk. Szoval nalam tartas tovabbra is.
nem biztos,hogy megnyugtat, de az álmodtam... /tudom...sokszor álmodom/ :), DE amikor durran, akkor meg kell emelni a limit sávot a BÉT-nek, ja és nem ám lefele, hanem felfele :) és lesz egy űr ahol már egyáltalán nem fogsz tudni venni..... mikor? ...hm...ha megnézed a kereskedést az elmúlt hónapokban, a szűkös ársávot, akkor lehet ,hogy még a közeli jövőben megtörténik....ki tudja :) Ez a cég az ML kakukktojása :) mondhatnám inkább ,hogy aranytojás tojó tyúkja :)
CIGPANNONIA kitartók