0db saját részvényük van, a közgyűlésen felhatalmazást kaptak vásárásra nem éltek vele. Most meg hogy a tulajdonosoknak közvetlen kifizetést nem nyújtottak ez így már ellentmondásos lenne. Az inormatikába öntött pénz mikor térül meg kitudja.Az IT fejlesztések főleg ha egyediek évekig emészthetik a nyereséget. Nekem ehhez már nincs türelmem. :(
6 milla forgalom.....kapaszkodna de adogatják...... olcsón.....viszont egy 3,2 millás egyszeri 315-ön.......ha nem hinne benne valaki nem venné....................
a mai gyér forgalomhoz hozzátettem pár forintot....... idézve tanult topic társunkat........"Ennek osztalék nélkül is 400 körül/felett van a diszkontos ára."
Nézd, annó a jelzállog bank nyerőmet tettem ide befektetési céllal kb 280-átlaggal 30m ért vettem a kiszámítható osztalék politika ígéretére. Múlt évben járt 450-felett nem adtam elvből. De jött a fekete leves. Komunikációjuk félrevezetés volt: egyszeri eset / Fontos az osztalékpolitika /srv ígérete. Úgy voltam egye fene Erre most jött az újabb elmaradás.Még arra sem vették a fáradságot hogy forgalom generálással bent tartsák a BUX kosárba. Nekem ez bóvli stílus.
Maximálisan egyetértek a véleményeddel, de szerintem kár volt kiszórni. Ha nem is 1 hét vagy 1 hónap alatt, de a fundamentumok dolgozni fognak. Ennek osztalék nélkül is 400 körül/felett van a diszkontos ára.
Nekem ez harmatosan gyenge majdnem a tegnapi nyitó alá zárt ez a gyertya nem tetszik.ha minden igaz holnap már elfogyok. Egész egyszerűen kritikán aluli a vezetőség töketlensége. A kitartóknak sok sikert kívánok.
Ha a vételi oldalon feljebb vagy az eladóin akkor lejjebb kell jönnöd, esetleg várni ameddig elfogynak a tételek. Szerintem most még várnak páran arra hátha többen bedobják a csomagjukat és olcsóbban meg tudják venni.
Szerintem ez tőzsdén kívüli ügylet lehetett, mert a BÉT kötésiben nincs....itt se találom.....KH-ba viszont igen...... úgyis jelenteni kell ha belsős adott-vett........ még a végén kiderül hogy srv volt...... az oszti pénzből....és majd emelkedéskor hipp-hopp eladják.........
Persze, hogy megérte venni. 310Ft alatt nekem már teljesen jó hosszútávra is. De ahogy láttam a zárónál is elég nagy csomagokat átvettek, legalább volt végre egy átlag fölötti forgalom.
Na ezekkel kapcsolatban kell feltenni kérdéseket a közgyűlésen. A harmadik napirendi pontnál pedig szavazáskor, a "maximális egyetértés" kifejezéseképpen, elkezdeni dobálni a pogácsát.
Osztalék? Elméleti esélye van, ha a közgyűlésen a többség fellép. Gyakorlati esélye majdnem NULLA. Eddig nem nagyon volt olyan, hogy az igazgatósági előterjesztést egy az egyben megtorpedózták volna. Szóval szerintem ne reménykedj. Ebbe most beleragadtunk egy időre :) a szomorú, hogy nem fog dolgozni a pénz. Én hibáztam, hogy benyeltem az osztalék sztorit, ha az nincs egy darabot nem veszek :) Most kivárás
Majdnem napi minimumon zárt ez nem tetszik, köszönhető a vezetésnek. Egy éve figyelmeztetés most kizárás. Nem volt érdekük srv-vel forgalmat növelni hogy bent maradjanak a kosárba.Ezek magasról tesznek arra hogy elismerjék a papírt hosszabb távon tartókat. Ne legyen igazam :(
zárókötés........ 53,8milla....... összesen 107milla forgalom......mikor is volt ennyi forgalom????? Károgók meg pánikolók majd kamilláznak ha véletlenül mégiscsak lesz valamennyi oszti......
Én sokáig úgy olvastalak, hogy Neked lehet valami személyes konfliktusod egy CIG-es vezetővel, de ez, hogy a 4M eredményből nincs oszti mert IT fejlesztésre kell, kicsit afelé mutat, hogy lehet igazság abban is, amikor Te szoktál írni és nem csak megkattant/sértett összeesküvés.
4,255 milliárd forint adózott eredményhez jelenleg 27,5 milliárdos piaci kapitalizáció tartozik. Akárhogy is számolom, ez egy kemény 6.5-es P/E, ami egy biztosítóra nagyon olcsó. Ha az általam számolgatott potenciális 2M extra különadóval számolok ehhez, az 12.2-es P/E, ami egy egypiacos pici biztosítóra már inkább drága, mint olcsó. De a különadót egyrészt súlyozni kell (X% nyer a TISZA, Y% tényleg rádobják a CIG-re a különadót a módosított súlyokkal), másrészt nem lesz örökké (nem kell az összes jövőbeli CF-ba beletenni), szóval most már innen tényleg csak felfelé van szerintem, 290-300-as szinteken már butaság adni. Azt értettem, aki 350-nél adta.
Sajna (akárcsak a Wabi topicban) ebben is igazam lett.. "Én azt jósoltam, hogy a választások után áprilisban megnézhetjük a 300-at.Annyit tévedtem, hogy lehet, már a választások előtt megnézzük."
CIGPANNONIA kitartók